Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivana Kovač u '1 na 10' opisala Mišu, Grdovića, Huljića, Severinu...

Ivana Kovač u '1 na 10' opisala Mišu, Grdovića, Huljića, Severinu...

...Šušnjaru, Rozgu, Grašu, Bana, Zečića i Huljića mlađeg

Ivanu Kovač će se s pjesmom 'Da se opet rodim' nastupiti na Šibenskoj šansoni, a prije toga smo je ugostili u našoj rubrici '1 na 10'. Evo kako je opisala 10 kolega sa scene...

ANDREA ŠUŠNJARA: Smišnica! Britka, spontana i simpatična, borac za životinje i volim je zbog toga.

JELENA ROZGA: Žena koja zna što hoće i ne staje po tom pitanju. Neka je ona zaljubljena i sretna.

SEVERINA: Možeš je voljeti ili ne, ali Seve je Seve. Kako god, žena je na vrhu godinama i očigledno ne namjerava pasti. 

PETAR GRAŠO: Čovjek je hit i primjer kako se s pravom pjesmom može napraviti 'prijelom' na našoj sceni. Izbaci tri pjesme u skoro dvije godine i napravi bum! Grašo je dokaz da se ne treba držati tvorničke trake kada je izbacivanje pjesama u pitanju. Kvaliteta, a ne kvantiteta.

MIŠO KOVAČ: Nema dalje!

TONČI HULJIĆ: Bistar, talentiran, sposoban, odličan govornik. Prije svega, Tonči je dobra osoba u što sam se sama imala prilike uvjeriti.

IVAN HULJIĆ: Obožavam to stvorenje. Moraš ga voljeti, volim tu njegovu samozatajnost. Pomalo neobičan i iznimno talentiran dečko. 

MARIJAN BAN: Nevjerojatna osobnost. Nisam puno pričala s njim, ali i ono što jesam ostavilo me pod nekim dojmom, jednostavno ima tu energiju, težinu u sebi i fenomenalne pjesme.

MLADEN GRDOVIĆ: A Mladen naš… A što reći za njega? Grdović je meni kao dobro dijete koje ne želi nikome zlo. Veliki je emotivac i odličan zabavljač.

DRAŽEN ŽEČIĆ: Imam duboko poštovanje prema tom čovjeku. Autor je većine mojih pjesama, jedan je od onih koji je od prvog trena vjerovao u mene kada sam izašla iz Magazina. Puno toga lijepoga bi mogla reći o njemu, ali jednom riječju - ljudina.

Vaša reakcija na temu