Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Petar Škorić u '1 na 10': Petrov bi trebao kontrolirati 'mesijanski sindrom' i početi raditi

Petar Škorić u '1 na 10': Petrov bi trebao kontrolirati 'mesijanski sindrom' i početi raditi

Milorad Pupovac je etnobiznismen koji često pleše na rubu veleizdaje

Petar Škorić je naš gost u rubrici '1 na 10'. Predsjednik HDZ-a Split i kandidat za Sabor opisao je 10 osoba s par riječi...

IVO BALDASAR: U Zadru Gaženica, u Šibeniku tri tvrđave, a u Splitu -  iznajmljivanje kućica! Ni kune iz EU fondova. Evidentno zaostajanje Splita, nema trenda napretka. Pamtit će ga se po dovođenju Splita u stanje stagnacije! 

MARIJANA PULJAK: Mjera za antiprotivnu osobu.

ANDREJ PLENKOVIĆ: Budući hrvatski premijer! 

ZORAN MILANOVIĆ: Primjer bahatosti, neznanja i lijenosti. 

ALEKSANDAR VUČIĆ: Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. On je svoje kazao 90-ih. Sve dok nas ne ugrožava, on je problem Srbije i neka se oni bave njime. 

ANTE GOTOVINA: Čast mi je bila biti jedan od njegovih bližih suradnika. Od njega bi svi, i lijevi i desni, trebali učiti što je domoljublje i trud, uljuđenost i nepopustljiva lojalnost domovini. Hvala mu! 

DAMIR KRSTIČEVIĆ: Legenda Domovinskog rata, general, osloboditelj i heroj. Predvodio je pobjedničku vojsku, a sada predvodi pobjedničku HDZ-ovu listu u 10. izbornoj jedinici. Uz njega, do pobjede!

BOŽO PETROV: Cijenim njegovu želju za participacijom u politici. Trebao bi kontrolirati 'mesijanski sindromom' i početi raditi.

ANDRO KRSTULOVIĆ OPARA: Moj prijatelj iz prvih dana stvaranja države. Čovjek koji se ističe jednim posebnim odnosom i ljubavi prema Splitu i Dalmaciji. Istinski poznavatelj svog grada, pun ideja i vizija, koji ne bježi od problema, već ih znalački i beskompromisno rješava. 

MILORAD PUPOVAC: Etnobiznismen kojemu je nacionalna pripadnost postala 'zanimanje'. Neprimjerenim nastupima i izjavama o navodnoj ugroženosti, često pleše na rubu veleizdaje. 

Vaša reakcija na temu