Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Roko Ukić u '1 na 10': Rađa je najbolji ikada, Grgurević zaslužuje dres na vrhu dvorane, a s Repešom sam imao bolje i lošije dane...

Roko Ukić u '1 na 10': Rađa je najbolji ikada, Grgurević zaslužuje dres na vrhu dvorane, a s Repešom sam imao bolje i lošije dane...

Severina nije moj đir, a Vuci smo uništili hit...

Gost naše rubrike '1 na 10' je Roko Ukić, hrvatski reprezentativac, koji trenutno igra za talijanski Cantu...

Dino Rađa: Najbolji košarkaš s kojim sam ikad igrao u istoj ekipi. Nevjerojatan natjecatelj.

Velimir Perasović: Prosječni pratitelji košarke teško mogu pojmiti kakav je uspjeh napravio prije koji dan plasiravši se sa Laboral Kuxton na Final Four Eurolige. Pothvat za nakloniti se.

Ante Grgurević: Da danas igra, sigurno bi bio reprezentativni centar. Sinonim za rad i pošten odnos prema poslu u svakom pogledu. Čovjek koji zaslužuje dres na vrhu dvorane, radi odanosti i ljubavi prema žutom dresu.

Jasmin Repeša: Imali smo bolje i lošije dane u profesionalnom odnosu. Kao mladom igraču mi je dosta pomogao u nekoliko faza karijere i na tome ću mu uvijek bit zahvalan.

Ivan Katić John: Za mene najbolji frontmen najboljeg benda na našim prostorima, jedan od rijetkih koji ne pati od 'pizdarija', prevelikog ega, šminke i sličnih gluposti. Iskreno i beskompromisno uživa u onom što radi. 'Pogine' na svakom koncertu, pravi rock and roll.

Saša Antić: Veliki doktor za složiti tekst. Ne poznajem ga, ali djeluje mi pametan masu.

Damir Burić: Sizif teški. Čim je nešto napravio, prodalo mu pola ekipe i onda opet iz početka. Stvarno težak posao radi...

Severina: To nije moj đir nikako.

Siniša Vuco: Njega smo 'sje....'. Da smo osvojili medalju na Euru u Sloveniji 2013., imao bi navijački hit, ovako smo bili 4. i pomelo mu pismu...

Marin Mrduljaš Babo: Veliki fanatik za sport, posebno košarku. Ako jedenje janjetine u bilo kojoj formi ikad postane olimpijski sport, imamo velikog favorita  u toj disciplini.

Vaša reakcija na temu