Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CEMEX Go: U prvoj godini do 20 tisuća korisnika u 18 zemalja

CEMEX Go: U prvoj godini do 20 tisuća korisnika u 18 zemalja

Platforma će za hrvatske korisnike biti dostupna od veljače 2019.

Digitalna platforma CEMEX Go, kojom ova globalna kompanija predvodi digitalnu transformaciju u industriji građevinskih materijala, slavi prvu godišnjicu. U prvih je godinu dana okupila čak 20.000 kupaca iz 18 zemalja svijeta, odnosno oko 60 posto CEMEX-ovih stalnih kupaca. Oni trenutno trećinu svojih narudžbi, što je oko 20 posto CEMEX-ove globalne prodaje, naručuju putem ove platforme.

Aplikacija namijenjena korištenju na stolnim i mobilnim uređajima, CEMEX Go korisnicima omogućuje jednostavno naručivanje, praćenje pošiljke i upravljanje plaćanjima CEMEX-ovih proizvoda. Sve informacije potrebne za kvalitetno upravljanje vlastitim poslovanjem potpuno su dostupne korisnicima, što im omogućuje da u nekoliko minuta obave poslove za koje su im ranije trebali sati.

- CEMEX Go nastavlja postavljati standard u pružanju vrhunskog korisničkog iskustva u industriji građevinskih materijala. Zbog uspjeha platforme CEMEX Go tijekom prve godine, u poziciji smo da stvaramo više vrijednosti za našu kompaniju nudeći našu inovativnu platformu za digitalnu trgovinu drugim sudionicima industrije diljem svijeta  - rekao je Fernando A. González, glavni izvršni direktor CEMEX-a.

U prvoj godini korištenja CEMEX je prikupio brojna iskustva koja će pomoći da se kvalitetnije predvide potrebe kupaca te time fokusira na stvaranje još boljih rješenja za njihovo poslovanje. U skladu s tim, CEMEX-ov partner NEORIS će komercijalizirati platformu za tvrtke iz industrije teških građevinskih materijala širom svijeta u suradnji s IBM-om. Nadgradnja je to NEORIS-ovog i IBM-ovog širokog iskustva u pomaganju CEMEX-ove transformacije procesa i tehnologije te skaliranju platforme prema potrebama različitih zemalja i proizvoda.

CEMEX Go nudi potpuno digitalni paket usluga koji omogućuje kupcima da obave više u manje vremena, pojednostavljujući i usmjeravajući njihove transakcije i interakcije s CEMEX-om, smanjujući administrativno opterećenje te dajući im više vremena za usredotočivanje na strateške poslove. Kroz ovu integriranu platformu, kupci mogu komunicirati s CEMEX-om bilo kada i s bilo kojeg mjesta, koristeći različite uređaje.

Platforma CEMEX Go pokriva cijelo korisničko iskustvo. Putem nje korisnici mogu unijeti narudžbe, pregledavati povijest svojih transakcija, pratiti isporuke u stvarnom vremenu putem GPS-a, primati izravne obavijesti o statusu narudžbe, procijeniti i prilagoditi svoje narudžbe, zatražiti račune te izvršiti plaćanja. Korisnici mogu uživati u potpunoj dostupnosti i transparentnosti svih informacija koje su im potrebne za bolje upravljanje vlastitim poslovanjem, čineći u nekoliko minuta ono za što su im ranije trebali sati.

CEMEX Go projekt je odjela Istraživanja i razvoja te Inovacija i poslovnog razvoja CEMEX-a. Dio je globalne suradničke i istraživačke mreže koju predvode CEMEX Centri za istraživanje u Švicarskoj.

Vaša reakcija na temu