Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CEMEX nagradio najbolje dobavljače u 2017. godini

CEMEX nagradio najbolje dobavljače u 2017. godini

Dodjela ove nagrade postat će tradicionalnim godišnjim događajem

U svečanoj atmosferi Hotela Salona Palace u Solinu, CEMEX je danas dodijelio priznanja najboljim dobavljačima za 2017. godinu. Dobavljačem godine u kategoriji malih tvrtki proglašen je Hymak d.o.o., dok je nagradu u kategoriji velikih tvrki odnio KNAUF d.o.o. Posebno priznanje za izuzetnu izvedbu u području zaštite na radu dobila je tvrtka Wiena grupa d.o.o.

Dodjela nagrade za Dobavljača godine, CEMEX-ov je način priznavanja izvanrednih dobavljača koji mu pomažu da bude značajan sudionik na tržištu i koji sudjeluju u ostvarivanju CEMEX-ove vizije. Dobavljači se identificiraju i ocjenjuju temeljem strateške potrošnje, odgovornog ponašanja iz područja zaštite na radu i zaštite okoliša, poduzetih mjera za poboljšanje konkurentnosti i ukupne uspješnosti dobavljača (kao što su kvaliteta proizvoda, isporuka, brzina reakcije, troškovi, primjenjene tehnologije). Dodjela ove nagrade postat će tradicionalnim godišnjim događajem.

U ime tvrtke Hymak d.o.o. nagradu je preuzeo Nenad Mikačić, član uprave koji je izjavio: 

- Ponosni smo na 15 godina neprekinute i uspješne suradnje s CEMEX-om. Ova nagrada je javno priznanje za naš angažman i profesionalnost, jasan znak da se naš rad cijeni. Svakako predstavlja i motiv više za buduću poslovnu suradnju.

 Velimir Vilović, direktor CEMEX Hrvatska d.d., rekao je:

- Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas nagradili naše partnere-dobavljače koji su u svojim kategorijama prepoznati kao najbolji. Za nas je kvalitetan dobavljač ne samo onaj koji nudi konkurentne i kvalitetne proizvode, usluge i rješenja, nego onaj koji dijeli CEMEX-ovu beskompromisnu orijentaciju prema zaštiti na radu i 'nula ozljeda na radu' kao prvom cilju poslovanja, ali i strast za izvrsnošću koja vidimo kao nužan preduvjet dugoročnog uspjeha na visokokonkurentnom tržištu poput ovog našeg.

U sklopu projekta Dobavljač godine, svake godine dodjeljivat će se i posebno priznanje za izvrstan učinak u području zaštite na radu. Dodjeljivanjem nagrade u ovoj kategoriji CEMEX želi ne samo promovirati važnost zaštite na radu i zaštite zdravlja unutar mreže dobavljača, već i utjecati na promjenu svijesti o zaštiti na radu u zajednici u kojoj posluje kao i društvu u cjelini.

Vaša reakcija na temu