Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dogovoren otkup preostalih sedam čestica na Karepovcu

Dogovoren otkup preostalih sedam čestica na Karepovcu

Ministar Goran Marić potpisao je ugovor s dogradonačelnikom Ninom Velom

Nakon što je Grad Split u mandatu prethodnog gradonačelnika Ive Baldasara odradio najveći dio posla oko otkupa parcela i rješavanja pitanja vlasništva kako bi se uopće mogao raspisati natječaj i početi sanacija Karepovca, i država je konačno odradila svoj dio posla.

Ministar državne imovine Goran Marić potpisao je ugovor s dogradonačelnikom Ninom Velom o rješavanju preostalih sedam čestica na području Karepovca.

- Potpisali smo naizgled mali, ali veliki ugovor o rješavanju imovinskih odnosa na području Karepovca. Odlagalište otpada je u sanaciji i kada se završi funkcionirat će na europski način - rekao je dogradonačelnik.

Na upit medija Vela je kazao da je cijelo područje sada u vlasništvu Splita. Riječ je o sedam čestica, ukupne veličine 2644 kvadrata, vrijednosti oko 100 tisuća kuna. Kako je rekao dogradonačelnik, naizgled malo, ali itekako značajno u rješavanju ovog projekta.

Vaša reakcija na temu