Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gjurković: Dobroviću, radite svoj posao ili odstupite!

Gjurković: Dobroviću, radite svoj posao ili odstupite!

Laži i ucjene ne prolaze i građani će ih lako prepoznati. Sredstva će se moći povući, a jedini tko stoji na putu sanacije Karepovca je ministar

Gradski vijećnik HNS-a Srđan Gjurković komentirao je priopćenje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kojim se poručuje da Gradsko vijeće Splita posljednjom odlukom odbacuje sufinanciranje sanacije Karepovca EU sredstvima, te da će sada to trebati platiti sami građani.

- U Dobrovićevom stilu krenule su zlouporabe Fonda, tijela koje se nikako ne bi smio baviti dnevnom politikom. Nakon dugo vremena Gradsko vijeće je pokazalo hrabrost i odlučnost da jednoglasno zaštiti svoje građane. Laži i ucjene ne prolaze i građani će ih lako prepoznati. Sredstva će se moći povući, a jedini tko stoji na putu sanacije Karepovca je ministar i njegovi interesi - poručio je Gjurković.

- Dvadeset općina odlaže otpad na bombi u Splitu umjesto da svi zajedno radimo na izgradnji uređenog sustava s centrom u Lećevici koji je jedino rješenje koje se može realizirati u prihvatljivom roku. Naši građani su niz godina žrtve nerada, ali sad kad je rješenje konačno pred vratima ponovno privatni interesi. Ministre, radite svoj posao ili odstupite - dodao je.

Vaša reakcija na temu