Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HSLS-ovci podržali Mostovu inicijativu o osnivanju Dalmatinske energetske agencije

HSLS-ovci podržali Mostovu inicijativu o osnivanju Dalmatinske energetske agencije

Splitsko-dalmatinska županija bi osnivanjem DEA-e u Imotskom pokazala spremnost decentralizacije određenih funkcija

Troje vijećnika prološkog HSLS-a (Toni Garac, Robert Škegro i Ante Turić) podržali su inicijativu županijskog vijećnika Mate Rebića (Most) o osnivanju Dalmatinske energetske agencije (DEA) čije bi sjedište bilo u Imotskom. Pismo potpore inicijativi upućeno je svima načelnicima i gradonačelnicima te vijećnicima Županijske skupštine.

- Splitsko-dalmatinska županija bi osnivanjem Dalmatinske energetske agencije u Imotskom pokazala spremnost decentralizacije određenih funkcija kao i spremnost da se kroz rad u navedenoj ustanovi geografski prostor obogati novim radnim mjestima. HSLS-ovi vijećnici u općinskom vijeću Općine Proložac smatraju da se svaka inicijativa čiji je cilj boljitak i interes Imotske krajine treba podržati - poručio je Toni Garac, predsjednik Kluba zastupnika HSLS-a.

Vaša reakcija na temu