Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPG Ćordaš: Imamo plantažu aronije u prelijepom selu Donji Klasnić, idealnom za ekološki uzgoj
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

OPG Ćordaš: Imamo plantažu aronije u prelijepom selu Donji Klasnić, idealnom za ekološki uzgoj

Daleko je od velikih gradova, buke i zagađenog zraka

OPG Ćordaš bavi se ekološkim uzgojem i preradom aronije.

- Proizvodi iz našeg asortimana su aronija matični sok, čaj od sušenih bobica aronije, pekmez od aronije, aronija prah... Ljekovito djelovanje aronije bio je razlog zbog kojeg smo se odlučili za tu biljku, osnovali OPG i zasadili našu malu plantažu na Banovini, u prelijepom selu Donji Klasnić, prepunom prirodnih izvora pitke vode, šuma i proplanaka, daleko od velikih gradova, buke i zagađenog zraka. Idealno za ekološki uzgoj - kažu iz OPG-a.

Ljubitelji su zdravog načina života.

- Iz našeg asortimana preporučili bismo vam naš matični sok od aronije, iz ekološki uzgojenog i rukom branog ploda aronije, kao i ostale naše proizvode na bazi aronije. Na tržištu smo već treću godinu, te na svim izložbama i putem društvenih mreža pokazujemo i dokazujemo kvalitetu naših proizvoda.

OPG Ćordaš će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu