Pitanja, primjedbe i mišljenja u vezi sanacije Karepovca pošaljite na mail

Pitanja, primjedbe i mišljenja u vezi sanacije Karepovca pošaljite na mail

Iz Grada navode da su mjerenja koja obavlja izvođač na odlagalištu čak i niža nego na dan kada je počela sanacija te da bi se uskoro trebala početi mjeriti i vrijednost amonijaka

Iz Grada Splita poručuju da sanacija odlagališta Karepovac ide predviđenom dinamikom te da je u tijeku premještanje starog otpada uz paralelno odvijanje geodetskih radova, dok se kontinuirano zaprima i novi otpad. 

- Nastavni zavod za javno zdravstvo provodi stalna mjerenja plinova na postaji Karepovac i ona, kao i u proteklom razdoblju ne prelaze granične vrijednosti. Štoviše, mjerenja koja provode izvođači radova na samom odlagalištu niža su od zabilježenih vrijednosti na dan početka sanacije. U narednim danima započet će se i mjerenje vrijednosti plina amonijaka - poručili su iz Grada te dodali da će o tijeku sanacije odlagališta i kvaliteti zraka i dalje redovito obavještavati građane. 

Naglasili su se trenutne vrijednosti mjerenja mogu u svakom trenutku provjeriti na internetskim stranicama Čistoće Split te da su u svrhu što bolje komunikacije otvorili mail adresu: karepovac@split.hr na koju se mogu uputiti pitanja, primjedbe i mišljenja. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare