Pri ŽK Split osnovana Sekcija Zajednice za zaštitu okoliša u gospodarstvu

Pri ŽK Split osnovana Sekcija Zajednice za zaštitu okoliša u gospodarstvu

Za predsjednicu je izabrana Merica Pletikosić iz tvrtke Cemex Hrvatska

Sekcija Zajednice za zaštitu okoliša u gospodarstvu održala je u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Split svoju osnivačku sjednicu i time članicama omogućila lakše rješavanje problema u poslovanju te promicanje zajedničkih interesa.

Za predsjednicu Sekcije Zajednice izabrana je Merica Pletikosić iz tvrtke Cemex Hrvatska d. d., a za zamjenike predsjednice Rade Pehar iz tvrtke Alfa Atest d. o. o., Miroslav Delić iz tvrtke Čistoća d. o. o. i Matko Bašić iz tvrtke Cian d. o. o.

U radu sjednice je sudjelovala poslovna tajnica Zajednice za zaštitu okoliša u gospodarstvu pri Sektoru za energetiku i zaštitu okoliša HGK, Dijana Varlec, koja je informirala o aktualnostima u području zaštite okoliša te ukazala na važnost suradnje svih dionika s ciljem postizanja zajedničkih ciljeva.

Predstavnici znanstvene zajednice, Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije te ostalih nazočnih institucija pozdravili su osnivanje Sekcije Zajednice i iskazali interes za međusobnu poslovnu suradnju u svrhu realizacije zajedničkih projekata.

Članice novoosnovane Sekcije jednoglasno su usvojile Poslovnik o radu Sekcije Zajednice za zaštitu okoliša u gospodarstvu pri Županijskoj komori Split, usuglasile smjernice rada i predložile teme koje će se obrađivati na sljedećim radnim sjednicama tijekom godine.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare