Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Prosvjed zbog sanacije Karepovca će se održati 17. veljače na Rivi, Veljku Popoviću podršku dala još jedna aktivna građanska inicijativa

Prosvjed zbog sanacije Karepovca će se održati 17. veljače na Rivi, Veljku Popoviću podršku dala još jedna aktivna građanska inicijativa

Prva ideja je bila da se skup održi ove nedjelje ispred zgrade HNK Split

Iako je prvotno prosvjed zbog Karepovca mislio organizirati u nedjelju na Trgu Gaje Bulata, organizator Veljko Popović se ipak odlučio za sljedeću subotu, 17. veljače, u podne na Rivi. Tehnički i organizacijski aspekti su, naveo je, glavni razlozi odgode.

Jasna mu je, kaže, želja svih da se prosvjed održi već sutra, a kamoli ne u nedjelju. Upravo je to i razlog zašto je  pokrenuo Facebook stranicu 'Prosvjed zbog nestručne sanacije Karepovca' jer je držao da je već dovoljno vremena prošlo bez reakcije građana.

- Unatoč mom nestrpljenju i želji da se na ulicu izađe što prije, tehnički i organizacijski aspekti priče se ne daju požuriti, a želja mi je da prosvjed bude uspješno organiziran - navodi.

U organizaciji prosvjeda, ističe, se priključila građanska inicijativa 'Vrijeme je da narod kaže dosta' koji su ponudili pomoći sa svim tehničkim detaljima organizacije.

- Zajedno s njima i uz vašu pomoć siguran sam u uspjeh prosvjeda! Budite uz nas! Iskoristimo ovo vrijeme koje imamo i djelujmo!  - poziva Popović.

Vaša reakcija na temu