Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RCČO: Pozivamo zainteresirane gospodarske subjekte na sudjelovanje u javnim nadmetanjima

RCČO: Pozivamo zainteresirane gospodarske subjekte na sudjelovanje u javnim nadmetanjima

Projekt Centra za gospodarenje otpadom je projekt od državnog značaja vrijedan oko 72 milijuna eura

Regionalni centar čistog okoliša obavještava zainteresirane gospodarske subjekte da će krajem srpnja 2018. godine objaviti međunarodna javna nadmetanja za nabavu usluga: tehničke pomoći i upravljanja projektom Centra za gospodarenje otpadom u Splitsko-dalmatinskoj županiji, nadzora gradnje Centra, izrade glavnih projekata za 6 pretovarnih stanica te informiranja, komunikacije i vidljivosti projekta. U tu svrhu će se provesti završna prethodna savjetovanja za navedene predmete nabave.

Projekt Centra za gospodarenje otpadom je projekt od državnog značaja vrijedan oko 72 milijuna eura, a u sufinanciranju njegove izgradnje sudjeluju Europska unija, Fond za zaštitu okoliša i Splitsko-dalmatinska županija. Izgradnja Centra za gospodarenje otpadom zajedno sa 6 pretovarnih stanica omogućit će podizanje standarda usluga gospodarenja otpadom i uvesti najsuvremenije metode zaštite okoliša i ljudskog zdravlja na korist stanovništva Splitsko-dalmatinske županije i njenih posjetitelja.

- Pozivamo zainteresirane gospodarske subjekte na sudjelovanje u javnim nadmetanjima o kojima se sve informacije i obavijesti u smislu ZJN mogu pronaći na internetskim stranicama Elektronskog oglasnika javne nabave www.eojn.hr i  www.rcco.hr - poručili su iz RCČO.

Vaša reakcija na temu