Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RCČO nastavlja s objavom prethodnih savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima

RCČO nastavlja s objavom prethodnih savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima

Savjetovanja se provode sukladno Zakonu o javnoj nabavi

U postupku javne nabave, Regionalni centar čistog okoliša do 5. travnja 2018. provodi prethodna savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za Usluge stručnog nadzora izgradnje Centra za gospodarenje otpadom te Usluge izrade glavnih projekata za šest pretovarnih stanica u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Savjetovanja se provode sukladno Zakonu o javnoj nabavi u razdoblju prije raspisivanja javnog natječaja, pa su tako nedavno provedena dva takva savjetovanja: za Tehničku pomoć te za Usluge informiranja, komunikacije i vidljivosti projekta izgradnje CGO u Splitsko-dalmatinskoj županiji. U travnju će biti provedeno još jedno u nizu savjetovanja, ono za projektiranje i izgradnju CGO-a.

Nacrt Dokumentacije koji sadrži opis predmeta nabave, projektni zadatak i kriterije za odabir ponude objavljeni su na Elektronskom oglasniku javne nabave, a više informacija možete pronaći na web stranici Regionalnog centra čistog okoliša.

Vaša reakcija na temu