Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Regionalni centar čistog okoliša dobio privremenu upraviteljicu

Regionalni centar čistog okoliša dobio privremenu upraviteljicu

Vlatka Lucijanić-Justić je na čelu tvrtke zamijenila Tomislava Šutu

Mr.sc. Vlatka Lucijanić-Justić nova je privremena upraviteljica Regionalnog centra čistog okoliša (RCČO), tvrtke zadužene za izgradnju županijskog Centra za gospodarenje otpadom u općini Lećevica. Odlukom Skupštine društva, Lucijanić-Justić je na tom mjestu zamijenila dosadašnjeg direktota Tomislava Šutu koji je otišao na dužnost direktora Vodovoda i kanalizacije Split. 

Magistrica biologije koja već niz godina radi u RCČO na mjestu voditeljice investicija i provedbe projekta, svoju je karijeru započela na Institutu Ruđer Bošković u Zagrebu. Prije dolaska u RCČO 20 je godina radila na projektima infrastrukture i gospodarenja otpadom i to na poslovima načelnice Odjela za EU programe razvoja infrastrukture u Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, direktorica Gospodarenja otpadom Sisak - tvrke odgovorne za uspostavu cjelovitog sustava gospodarenja otpadom na lokalnoj razini, kao i na mjestu izvršne direktorice za gospodarenje otpadom Saubermacher-Sisak, a bila je i voditeljica Radne jedinice Čistoća Komunalac Sisak.

Stručnost i profesionalni izazovi, navode iz RCČO, doveli su Vlatku Lucijanić-Justić u Split gdje već godinama živi i radi te ima prijavljeno boravište. 

Vaša reakcija na temu