Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Tematska sjednica Gradskog vijeća održat će se u ponedjeljak, pogledajte tko je sve pozvan da govori o Karepovcu

Tematska sjednica Gradskog vijeća održat će se u ponedjeljak, pogledajte tko je sve pozvan da govori o Karepovcu

Pozivi su poslani i Jasni Ninčević i Nenadu Perišu

Kako je i najavljeno, tematska sjednica Gradskog vijeća održat će se u ponedjeljak od 9 sati. Poziv za stručno izvještavanje predsjednik Gradskog vijeća Jure Šundov uputio je na više adresa. Tako su za prezentaciju vijećnicima i javnosti o stanju odlagališta otpada pozvani predstavnici konzorcija izvođača radova, Mislav Olujić, Arsen Zoran Tonšić i Hrvoje Merki. Zatim u Ministarstvo okoliša na ruke  ministra dr.sc. Tomislava Ćorića,  pomoćnice ministra za inspekcijske poslove Snježane Hopp te državnog tajnika dr.sc. Marija Siljega, potom u Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te direktoru Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslavu Capaku.

Poziv je upućen i u Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, ravnateljici Jasni Ninčević te voditelju odjela za ispitivanje zraka, tla i buke Nenadu Perišu. Također i u Regionalni centar čistog okoliša te splitsku Čistoću.

Osim  toga poziv je adresiran i na ime  nadzornog inženjera Marija Bucata, projektante iz IGH, te Hrvatski zavod za toksikologiju antidoping na rauke ravnatelja Zdenka Lovrića.

Stručno izvještavanje izvođača i resornog ministarstva je predviđeno video prezentacijom.


Vaša reakcija na temu