Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: U hotelu Jezero na Plitvicama organiziran edukativni Wine ViP event

FOTOGALERIJA: U hotelu Jezero na Plitvicama organiziran edukativni Wine ViP event

Organizatori su zadovoljni odazivom

U hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima u petak je organiziran edukativni događaj Wine ViP Event. Dojmovi su pozitivni, a organizatora najviše veseli  veliki interes za edukativna predavanja.

'Događaj je zamišljen s puno ugodnog druženja i degustiranja vrhunskih proizvoda od vina, rakije, likera, suhomesnatih proizvoda, sira i raznih drugih delicija. Odaziv je bio vrlo lijep, a posebno dobar odaziv je bio edukacijskim predavanjima', poručuju organizatori Turistička zajednica Plitvičkih jezera i Turistička zajednica područja Plitvičke doline sa domaćinom Nacionalnim parkom Plitvička jezera uz suorganizaciju tima agencije Ricerca Mercato.

Prva edukativna radionica bila je 'Lička gastro čarolija', a koju je vodila chefica Doris Vlah. Radilo se o gastronomskoj radionici i prezentaciji moderne ličke kuhinje za kuhare i chefove. Nakon toga slijedile su dvije radionice o važnosti podizanja izvrsnosti usluge, mentorice i stručnjakinje za gostoljubivost Sanje Krmpotić pod nazivom 'Gostoljubivost - ključ budućnosti ugostiteljstva i turizma, te savjetnice i edukatorice, Svjetlane Ranek Franjul 'Moć emocije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu'.

Edukativni dio završen je s prezentacijom rezultata projekta Tajni gost. Slijedilo je druženje s partnerima izlagačima uz degustaciju raznih pića i delicija.

'Posebno je bilo ukusno kod tvrtke OŠO gdje smo kušali fantastične Pantone i razne kekse, Pepas savijače s famoznim savijačama kao i Plitvičke štrudle, ali isto tako ukusno je bilo kod Srednje škole Plitvička jezera koji su nas opet oduševili svojom pripremom raznih slanih i slatkih jela i specijaliteta. A i studenti gastronomije Veleučilišta PAR prezentirali su svoje gastro delicije. Tu su bili i PIK Vrbovec sa suhomesnatim proizvodima i s vrlo lijepo pripremljenim ramsteakom, a Dukat sa svojom paletom vrlo kvalitetnih sireva. Sve smo proizvode začinili s Premium začinima. Ponudu suhomesnatih proizvoda prezentirala je i slovenska tvrtka MIJ Janežić, a tu su bile i kvalitetne vinarije i destilerije - OPG Dean Prodan, Vina Prelac, Vinarija Florijanović i Đurinski, Vina Matiška, Vina Antunović, Vina Matić, Iuris, SUZA rakije i likeri, Destilerija Pavelić, a imali smo i lokalne proizvođače i OPG-e s fantastičnim proizvodima - Sirana Runolist i OPG Turkalj sa sirevima, OPG Furlan s medom, Slovin Slunj s paštom, Zigante tartufi', opisuju organizatori.

Ugostitelji su imali priliku razgovarati s predstavnicima tvrtke Alexander Commerce koja je lider u prodaji sitnog ugostiteljskog inventara.

Kao i na svim dosadašnjim Wine ViP Eventima ulaz i sve je bilo besplatno - degustacije vina, rakija, likera, sira i raznih delicija, a besplatna su bila i edukativna predavanja za sve goste iz turizma i iz povezanih grana koji žele unaprijediti svoje poslovanje.

Vaša reakcija na temu