Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 VIDEO TUTORIAL Oscar night by Maja Banić: Pogledajte kako bi splitska stručnjakinja našminkala zvijezdu za crveni tepih

VIDEO TUTORIAL Oscar night by Maja Banić: Pogledajte kako bi splitska stručnjakinja našminkala zvijezdu za crveni tepih

Make up artistica je pokazala što zna na prekrasnom licu manekenke Meri Benčić

Subotom na Dalmatinskom portalu, počevši od ove, moći će se gledati make up tutorijali make up artistice Maje Banić. Splitska vizažistica pripremat će zanimljive lookove te će prikazati svaki korak u njihovom nastajanju. Šminkat će brojne poznate ličnosti kao i obične ljude, a svaki njen video dobra je prilika da se nešto novo nauči iz svijeta beauty usluga.

Ovoga puta inspiraciju je pronašla u 89. dodjeli Oscara koja će se održati u noći s nedjelje na ponedjeljak u Los Angelesu. Svima je poznato kako Oscar ide u ruke onima koji su te godine ostvarili najbolja dostignuća u kinematografiji, no manje poznato, a nama ne i manje atraktivno, je da se zlatni kipić dodjeljuje i za najbolju šminku godine. Dodjeljuje se redovito od 1981. godine, a zanimljivo je kako za razliku od drugih kategorija, za šminku se nominiraju samo tri, a ne pet filmova.

Kako obično biva, o svakoj dodjeli priča se danima nakon, ne samo tko je osvojio Oscara već i kako se tko odjenuo, kakvu frizuru je odabrao te kako se našminkao. Na tom tragu Maja Banić donosi dašak glamura u Dalmaciju, a na njezin crveni tepih došlo je prekrasno lice manekenke Meri Benčić. Kako izgleda glamur u kistu Maje Banić pogledajte na njezinom kanalu Chef Beauty.

Vaša reakcija na temu