Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Anita Bulić Pavlović osvojila PRP terapiju pomlađivanja lica matičnim stanicama!

Anita Bulić Pavlović osvojila PRP terapiju pomlađivanja lica matičnim stanicama!

Primarijus doc.dr.sc. Zdravko Roje obrazložio je odluku tima Poliklinike Korak

Anita Bulić Pavlović, Lile Radić i Anđelka Petrić osvojile su najviše lajkova na Facebook stranici Dalmatinskog portala i ušle u finalnu fazu izbora za dar Poliklinike Korak, gdje je odluka o kandidatkinji koja će osvojiti PRP terapiju pomlađivanja lica matičnim stanicama bila na stručnjacima iz te poliklinike. A oni su odlučili da će vrijednu nagradu osvojiti Anita Bulić Pavlović.

Evo kako je odluku obrazložio primarijus doc.dr.sc. Zdravko Roje, licencirani specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije:

- Odabrana kandidatkinja za PRP ima po mom mišljenju sljedeće potrebe za korekcijom: 1. Oblikovanje obraza osobito u donjem dijelu i  oko jabučica, što će joj dati punoću i veći tonus kože. Na taj način će se popraviti cijeli obris lica; 2. Smanjenje nazolabijalnih brazdi i bora oko kutova usana; 3. Pojačan obris gornje usne i sam rub gornje usne; 4. Popravak uvučenih donjih kapaka'.

Nagrađenu će kontaktirati Poliklinika Korak...

Vaša reakcija na temu