Bioteka Zagrebačke županije: Ponosimo se što je Dr. Stribor kozmetika prepoznata kao hrvatski proizvod koji otkriva tajnu lijepe kože
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Bioteka Zagrebačke županije: Ponosimo se što je Dr. Stribor kozmetika prepoznata kao hrvatski proizvod koji otkriva tajnu lijepe kože

Trudimo se prije svega dati veliki prioritet osvajanju domaćeg tržišta

Bioteka Zagrebačke županije vlasnica je Dr. Stribor kozmetike, linije prirodnih proizvoda koji njeguju kožu isključivo najkvalitetnijim sastojcima iz prirode.

- Kako je riječ o prirodnoj kozmetici koja nosi obilježje hrvatske kvalitete trudimo se prije svega dati veliki prioritet osvajanju domaćeg tržišta od Zagreba, Zagrebačke županije pa sve do Istre i Dalmacije. Tako se u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama diljem Hrvatske može pronaći potpuni asortiman vrhunskih proizvoda - poručili su iz Bioteke Zagrebačke županije.

Još su dodali:

- Uzevši u obzir nove trendove i inovacije unutar kozmetičkog tržišta stvorili smo novi vizualni identitet branda kojeg smo s ponosom plasirali na tržište 2016. godine. Kako bismo bili ukorak sa svjetskim trendovima u kozmetici, a i u sklopu strateškog poslovanja, u narednoj godini planiramo upotpuniti postojeći asortiman novim proizvodima. Ponosimo se što je Dr. Stribor kozmetika prepoznata kao hrvatski proizvod koji otkriva tajnu lijepe kože.

Bioteka Zagrebačke županije će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare