Croatia Boat Show: Bivši gradonačelnici Kerum i Kuret došli na party, a večeras je Yachts Parada!

Croatia Boat Show: Bivši gradonačelnici Kerum i Kuret došli na party, a večeras je Yachts Parada!

Nautički sajam na Zapadnoj obali otvoren je još u nedjelju

Jubilarni 20. Croatia Boat Show bliži se kraju, a pretposljednjeg dana sajma splitska fešta nautike odiše atmosferom kao u svojim najboljim godinama: Zapadna obala vrvi posjetiteljima, a u ugostiteljskim objektima na sajmu traži se mjesto više. Večeras u 20.30 sati na rasporedu je događaj koji će biti vrhunac ovogodišnjeg sajma – Yachts Parada, odnosno defile 20 najboljih brodova koji su ove godine izloženi na Croatia Boat Showu. Brodovi će krstariti ispred Yacht Cluba u sklopu sajma, obasjani reflektorima, a njihov defile bit će praćen komentarom uživo te vatrometom. Večeras će također biti dodijeljene nagrade za najbolje brodove izložene na sajmu i to u kategoriji motornih jahti, katamarana i jedrilica. 

Yachts Parada samo je finale bogatog programa u kojem sudjeluju izlagači i posjetitelji ovogodišnjeg Croatia Boat Showa. Jučer je tako priređena gastro fešta na štandu tvrtke Nautika Centar Nava, jednog od većih izlagača na ovogodišnjem sajmu. Na meniju su bili sushi i tartar od tune te friške kamenice, a spravljali su ih vješti chefovi iz restorana Bota Šare i Gastro Mare, perjanice pelješke gastronomije, koja odnedavno ima ispostavu u Beču.

Navin party bio je iznimno posjećen, a osim osnivača i direktora CBS-a Vicenca Blagaića, tu smo primijetili dva bivša splitska gradonačelnika - Željka Keruma i Ivana Kureta. Nešto kasnije večernja zabava održana je i na štandu tvrtke Croatia Charter.

Danas uoči parade brodova na rasporedu je još jedan party, kojega ispred svoga štanda organizira tvrtka Croatia Yachting. 

Croatia Boat Show otvoren je još u nedjelju, a radno vrijeme bit će od 10 do 18 sati. Cijena karata vikendom iznosi 50 kuna. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare