Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto studio Čerina Dani Dioklecijana: Gala reviju na Peristilu nosit će i Antea Malenica, pobjednica projekta 'Postani model na jedan dan'

Dani Dioklecijana: Gala reviju na Peristilu nosit će i Antea Malenica, pobjednica projekta 'Postani model na jedan dan'

Modnu poslasticu će gledati i Dioklecijan i Priska, odnosno Robert Kurbaša i Severina

Nakon što je godinama organizirao Monturu u Dioklecijanovim podrumima, da bi je preselio u Spaladium Arenu i škversku halu, Tonči Šundov priprema novi modni događaj unutar Dioklecijanove palače. Samu završnicu Dana Dioklecijana, naime, obilježit će gala modna revija na Peristilu. Na carskom će se trgu 4. rujna u prisustvu Dioklecijana kojega će igrati Robert Kurbaša i njegove Priske odnosno Severine predstaviti nekoliko ekskluzivnih kolekcija domaćih kreatora.

Inspiracija će im zasigurno biti i antička kultura odijevanja te suvremeni glamur. A koliko je antička moda zapravo i danas aktualna dokazuje i činjenica da i ovog ljeta dominiraju visoke sandale 'Rimljanke' te haljine koje svojim krojem podsjećaju na toge.

Dodajmo da je pobjednica projekta Dalmatinskog portala 'Postani model na jedan dan' Antea Malenica prepoznata od strane organizatora te će nositi reviju na Peristilu.

Vaša reakcija na temu