Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Daniela Dental: Primjenom najnovijih metoda pomlađivanja lica postižemo bezbolan i vrlo efikasan nekirurški facelifting

Daniela Dental: Primjenom najnovijih metoda pomlađivanja lica postižemo bezbolan i vrlo efikasan nekirurški facelifting

Dr. Koludrović posjeduje međunarodni certifikat britanskog stručnjaka prof. Boba Khanna

'Daniela Dental', ordinacija dentalne medicine dr. Daniele Koludrović, svojim dugogodišnjim iskustvom (s radom je započela 2002. godine), individualnim pristupom i posvećenošću svakom pacijentu pruža usluge kompletnog dentalnog programa, te ih prati i savjetuje u svim segmentima liječenja. Primjenjuju najsuvremenije metode i koriste materijale renomiranih svjetskih brendova.

- Poseban naglasak naše ordinacije je na estetici lica. Dr. Koludrović je certificirana od strane HDEL-a (Hrvatsko društvo za estetiku lica) i izuzetnu pažnju posvećuje edukaciji te posjeduje i međunarodni certifikat vodećeg britanskog stručnjaka na području estetike lica prof. Boba Khanna. Primjenom najnovijih metoda pomlađivanja lica kao što su PRP (Platelet Rich Plasma, plazma bogata trombocitima), dermalni fileri i botox postižemo bezbolan i vrlo efikasan nekirurški facelifting. Vaše će lice zablistati te ćete mu vratiti svježinu i mladenački izgled - poručuju iz ordinacije.

PRP (Plazma bogata trombocitima) je metoda kojom se potiče regeneracija, smanjuju bore i uvelike poboljšava tonus kože lica. Kako se kod ovog tretmana koristi vlastita krv i u tijelo se ne unose nikakve sintetičke tvari, ne postoji mogućnost nuspojava. U PRP-u se uz trombocite nalaze i faktori rasta i matične stanice koje zapravo stimuliraju proces obnove i regeneracije.

Gratis izbjeljivanje zubi

Dermalni fileri su preparati na bazi hijaluronske kiseline koja se nalazi u ljudskoj koži i njima se popunjavaju bore oko usana, nazolabijalne bore, povećava volumen obraza te oblikuju i povećavaju usnice. 

- Botox je prirodni pročišćeni protein koji je proizveden pomoću bakterije Clostidium Botulinum. Tretman je vrlo efikasan za uklanjanje bora u području čela i oko očiju. Vrlo je jednostavan te traje svega nekoliko minuta. Ne utječe na osjetilne živce da bi se osjećali ukočeno, te uz adekvatnu primjenu daje vrlo svjež i mladenački izgled – navode iz 'Daniele Dental', te zaključuju:

- Za zdravlje zubi, prekrasan osmijeh i mladolik izgled prepustite se našem stručnom timu.

Dodajmo na kraju da je u tijeku akcija gdje se uz tretman pomlađivanja lica dermalnim filerom ili PRP-om dobije gratis izbjeljivanje zubi.

Više informacija može se saznati na službenoj stranici www.daniela-dental.com, a djelatnici su spremni odgovoriti na sve upite poslane na mail info@daniela-dental.com ili direktnim pozivom na 021/326-969 i 098/652-335

Vaša reakcija na temu