Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dawg Swag: Kućni ljubimci mogu biti modne zvijezde!
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Dawg Swag: Kućni ljubimci mogu biti modne zvijezde!

Iz suradnje s modnom dizajnericom A'marie nastala je i limitirana kolekcija marama za pse

Dawg Swag je hrvatski dizajnerski brend za pse, koji četveronožnim ljubimcima pruža priliku da postanu prave modne zvijezde.
U njihovoj ponudi  može se pronaći sve za čovjekovog najboljeg prijatelja, od hoodice, vodonepropusne kabanice ili pak dizajnerske ogrlice i povodca koji se mogu personalizirati prema željama vlasnika. Iz suradnje s modnom dizajnericom A'marie nastala je i limitirana kolekcija marama za pse. Tako ljubimci mogu biti modno osviješteni baš poput njihovih vlasnika. Problem je samo što će privući više pozornosti!

- Naša je priča započela s dvama čupavim prijateljima, Rhodriem i Moom, kojima je dosadila postojeća ponuda odjeće za pse i očajno su tražili nešto što će im omogućiti da pokažu svoj stvarni 'swag' - otkrila je suosnivačica Viktorija Šebalj.

Također suosnivačica, Maja Cvetković, je dodala:

- Posebno smo ponosne na činjenicu da su svi naši proizvodi proizvedeni u Hrvatskoj, što nam omogućuje kontrolu svakog dijela proizvodnje.

Zagrebačka tvrtka Cute Overload će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu