Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: Dizajnerica Ivona Glavaš otvorila atelje u centru Splita

FOTOGALERIJA: Dizajnerica Ivona Glavaš otvorila atelje u centru Splita

O ovom danu maštala sam još kao djevojčica dok sam smišljala modne kombinacije za svoje lutkice

Mlada splitska dizajnerica Ivona Glavaš otvorila je vrata svog prvog ateljea u centru Splitu. Mnogi pripadnici splitske modne scene došli su je podržati te su se pridružili na otvaranju dizajnerskog prostora Anovi u Svačićevoj 7. 

U svom prepoznatljivom romantičnom stilu sama je uredila prostor u kojem će se moći pogledati, isprobati i kupiti njene kreacije namijenjene damama koje žele biti posebne, drugačije i jedinstvene.

Povodom otvaranja ateljea predstavljeni su najnoviji Anovi modeli koji odišu ženstvenošću i elegancijom, ali i kolekcija ženskih majica na kojima se nalazi lik Ivoninog psića Lotte. 

- O ovom danu maštala sam još kao djevojčica dok sam smišljala modne kombinacije za svoje lutkice. Danas znam da je sve moguće ukoliko sam tako odlučiš, čvrsto vjeruješ u to i ne dopustiš nikome i ničemu da te obeshrabri. Hvala mojoj obitelji, prijateljima i svim anovicama na ljubavi i podršci - rekla je Glavaš. 

Vaša reakcija na temu