Galeb predstavio novu kolekciju, a Karan poručio da je umirovljeni galeb

Galeb predstavio novu kolekciju, a Karan poručio da je umirovljeni galeb

Okupljenima su predstavljeni modeli triju brendova u crno-bijelom štihu

Galeb je sinoć predstavio kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2018. u svom kampu u Omišu, a reviju su pratili čelnik Hajduka Ivan Kos, predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora Slaven Marasović, izaslanica premijera Dragica Roščić, bili su tu i Jelena Veljače, Vedran Mlikota, Hana Hadžiavdagić, Petra Kraljev, Silvia Dvornik, Gabrijela Budimir...

- Imam puno veze s ovom firmom, ja sam galeb, ali s ovim godinama - umirovljeni - rekao je Goran Karan, koji je uz virtuoza na gitari Petra Čulića bio zadužen za glazbeni dio ovog modnog događaja.

Okupljenima su predstavljeni modeli triju brendova u crno-bijelom štihu: Galeb, Adriatic i GLB, a kolekciju su upotpunili najnoviji kupaći kostimi te spavaći program za nadolazeću sezonu jesen/zima. Galeb je namijenjen ženskoj i muškoj populaciji koja preferira klasične krojeve i standardne materijale, Adriatic krase poznate plavo-bijele prugice i udoban materijal te je idealan za muškarce i žene srednje životne dobi, dok je GLB kolekcija za mlade i one koji se tako osjećaju.

- Uz dobro poznatu udobnost i kvalitetu donjeg rublja, Galeb svake godine svojim vjernim kupcima nudi više, osluškujući želje i tržišne trendove zadržavajući visoke standarde kvalitete. Objedinjavanje inovativnosti i tradicije, strast za radom i želja za napretkom su ključni čimbenici uspjeha ovog hrvatskog brenda vrhunske kvalitete! - poručio je direktor Galeba Stjepan Pezo, koji je otvorio modni happening.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare