Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gin cocktail brod Maduro trajno se 'usidrio' na Zapadnoj obali

Gin cocktail brod Maduro trajno se 'usidrio' na Zapadnoj obali

Goste poslužuju mornari, a cjenici su napravljeni u obliku pojaseva za spašavanje

Gastro ponuda Splita bogatija je iz dana u dan, a tome u prilog ide i novi brod-bar Maduro koji se trajno 'usidrio' na Zapadnoj obali. Radi se o prvom specijaliziranom mjestu u Splitu kada je ponuda inovativnih craft koktela napravljenih od gina u pitanju. 

Interijer ugostiteljskog objekta podsjeća na pravi brod, a ugodna atmosfera i pogled na Split daju gostima dojam kao da su na luksuznom krstarenju. Pazilo se na svaki detalj, pa goste poslužuju mornari dok su cjenici napravljeni u obliku pojaseva za spašavanje. Teraca ili 'krma' prekrivena je brodskim podom i stolovima od sibirskog arisa koji je otporan na sol i vodu.

Tu se nalazi i vanjski gin bar s gin majstorom koji sprema ispred gosta specijalne koktele od kojih treba izdvojiti Gin Mare - mediteranski gin. 

Dodajmo da se povodom otvaranja održao i Maduro gin party, a fotogalerija sa zabave je objavljena na službenoj Facebook stranici.

Vaša reakcija na temu