Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte modno usklađena prijateljstva na Rivi
Gringo Style Report Piše: Marija Primorac

Pogledajte modno usklađena prijateljstva na Rivi

Marija Primorac piše o standardnom problemu prilikom izlaska

There is nothing better than a friend, unless it is a friend with chocolate. Taj citat Charlesa Dickensa najbolje opisuje situaciju većine nas u svakodnevnom dogovaranju sa prikicom. Kava, prijateljica, čokolada. Za muški dio populacije: prika, kvart, piva.

Sigurna sam da se većina složiti i pronaći u sljedećoj situaciji. Dogovarate se s nekom svojom prijateljicom za ići negdje. Nazoveš je i utvrdite vrijeme i mjesto za popodnevnu kavu, i onako usput nabaciš u razgovoru: 'Ja sam u tuti, haljini, štiklama, patikama, svemirskom odjelu..., ne spremaj se tako nekako'. Čisto da se vidi da ste došle skupa kad se pojavite negdje.

O izlascima vikendom ne treba posebno naglašavati. Do 22.30 sati isprobam sve što imam u ormaru i nakon što vidim hrpu na krevetu nazovem prikicu i pitam: 'Šta ćeš ti obuć!?' Odgovor s druge strane, naravno, glasi: 'Ne znam. Šta si ti mislila?'

Momci će sigurno reći da se žene previše opterećuju i da nabace prvo što vide. Da, složit ću se i kazati da nije to obavezno i da tome ne treba pridavati baš takvu pozornost, ali zar nije oku ugodnije vidjeti skladne duete, pa tako i style prijatelje?

Ako se ne dogovarate s prijateljicom, a dogodi se takva situacija, nemojte biti jedna od onih osoba koja bi se najradije izbrisala s lica zemlje kada se ona pojavi u sličnoj modnoj kombinaciji. Iskoristite situaciju, nasmijte se. To i jest zato što slično razmišljate i provodite vrijeme skupa. 

Možda muškarcima ovakve stvari nisu uobičajene, ali ovi koji smo mi pronašli na Rivi izgledaju kao da su se doista dogovorili. Uz lijepe dame pogledajte i iskombinirane momke...

Vaša reakcija na temu