Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hildegard: Makarska tvrtka proizvodi 100 posto prirodnu kozmetiku
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Hildegard: Makarska tvrtka proizvodi 100 posto prirodnu kozmetiku

Proizvode je razvijala Diana Jurić kroz svoje dugogodišnje iskustvo u izradi prirodne kozmetike i fitoterapije

Hildegard je obiteljska tvrtka koja proizvodi luksuznu, 100% prirodnu kozmetiku. Diana Jurić osnovala je tvrtku 2015. godine, a vodi je uspješno sa svojom djecom, diplomiranim ekonomistima Marinom i Mijom Jurić.

- Korisnici prepoznaju brend Hildegard po visokoj kvaliteti u koju imaju beskrajno povjerenje. Ciljano i brzo djelovanje Hildegard proizvoda postižu visokom koncetracijom djelotvornih i aktivnih sastojaka - poručuju iz makarske tvrtke.

Proizvode je razvijala Diana Jurić kroz svoje dugogodišnje iskustvo u izradi prirodne kozmetike i fitoterapije, spajajući tradicionalne recepte s novim sastojcima i saznanjima.

- Hrana koju jedemo, kozmetika kojom se njegujemo i okruženje u kojem živimo utječu na blagostanje našeg tijela, uma i duha. Zato svjesno koristimo samo ono što će rezultirati sretnim, ispunjenim i zdravim životom - dodali su.

Tvrtka Hildegard će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu