INSTAGRAM ZVIJEZDE Jelena Perić: Milijun pratitelja nije mala stvar, ponosna sam na sebe!

INSTAGRAM ZVIJEZDE Jelena Perić: Milijun pratitelja nije mala stvar, ponosna sam na sebe!

Pričali smo s Hrvaticom koja ima vjerojatno najviše followera na toj društvenoj mreži

Kozmetički brend NYX Professional Makeup u svojoj trgovini u City Centeru one Split organizirao je druženje s Jelenom Perić, vrlo popularnom beauty i fashion blogericom.

- Iznenadila sam se da su Splićanke došle u tolikom broju, a druženje je prošlo u veseloj atmosferi, pričali smo, izmjenjivali iskustva, a najčešće su me pitale za moje trikove prilikom nanošenja pudera. Koristim Total Control Drop fundation baš od brenda NYX Professional Makeup jer je lagan, a ja nemam puno nepravilnosti na licu i savršeno prekriva sve što trebam - priča nam Jelena koja kaže kako prilikom izrade svojih lookova pazi na svaki detalj.

- Privatno ne nosim puno šminke, ništa ili minimalno. Politika ovog posla je da moraš biti našminkan kada je prilika za to. Kada je u pitanju posao tada kod šminkanja pazim na svaki detalj, a posebnu pažnju pridajem obrvama jer one oblikuju cjelokupan izgled lica. Današnji make up standardi su porasli i kozmetička torbica kod djevojaka je punija no ikada, od pudera, korektora, highlightera, ruževa, tuševa, sjenila, ma sve je potrebno.

Jelena je u virtualnoj zajednici poznata kao j_make_up te je Hrvatica koja vjerojatno ima najviše followera na Instagramu. Lijepim licem, spretnim rukama i smislom za humor ženama diljem svijeta pokazuje svoje make up trikove, a u četvrtak je stigla kod svojih splitskih fanova.

- Ne primjećujem toliko medijsku pažnju koju sam dobila jer sam najčešće u svom studiju. Znam što sam postigla, milijun pratitelja nije mala stvar i ponosna sam na sebe. Nekada sam umorna, nekada bih odustala od svega, ali volim to što radim i svoj posao ne bih mijenjala za ništa na svijetu.

Otkrila nam je i svoju tajnu uspjeha.

- Volim ponoviti kako sam počela u vrijeme kada je Instagram još bio neistražena platforma kod nas. Uhvatila sam val kada je opcija videa došla na Instagram, a nas influencera je samo nekolicina to radila. Logično je da sam lakše došla do svoje publike, što je danas puno teže, gotovo nemoguće. Imala sam sreću što sam svoju ideju odmah počela realizirati.

Sada je brojka prešla milijun...

- Milijun i 65 tisuća. Svake sekunde vas netko doda, netko makne i teško je pratiti konkretnu brojku. Pratim jedno 500 ljudi, većinom su to prijatelji i kolege koji su mi najveća inspiracija. Instagram je moja karijera i puno vremena provodim na njemu, htjela to ili ne. Već mi je normalno da uđem na njega iako možda ništa neću pogledati. Volim društvene mreže, a vjerujem da su rijetki oni koji se danas ne koriste bar jednom - zaključila je Jelena.


Ovo je bio prvi meet up u Splitu, a social & community menadžerica brenda NYX Professional Makeup obećala je kako nije i zadnji.

- Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo doveli Jelenu Perić u Split, ipak je ona jedna od naših najpoznatijih beauty blogerica. Ovo je prvo ovakvo druženje koje smo napravili u ovoj trgovini, a kako se pokazalo uspješnim, sigurni smo da ćemo uskoro napraviti slično druženje s nekom drugom osobom. Mislim da sve žene vole dobiti korisne savjete kada je u pitanju kozmetika, a za sve naše kupce pripremili smo i poklone - kazala nam je Ana Stamenković.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare