Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Njezino veličanstvo - torba
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Njezino veličanstvo - torba

Donosimo podsjetnik na 'najhot' torbe koje možete naći u ponudi Jokerovih trgovina

Napravite mjesta za torbe i torbice, istinske zvijezde svakog outfita: naravno da je svaka prava trendsetterica već upila sezonske trendove za ovaj, najvažniji asesoar kojim, htjeli ili ne htjeli, svima objavljujemo svoj stil, ali u Joker Fashion Portfoliju donosimo podsjetnik na 'najhot' torbe koje možete naći u ponudi Jokerovih trgovina. 

Torbe i torbice ni ove se sezone ne boje boja, ali brandovi su ih prilagodili jesenskoj paleti - boja vina jedna je od modnih zapovijedi sezone, ali na velika se vrata vratila i maslinasta, kao i sve nijanse smeđe, od bijele kave do čokoladne, uz klasičnu crnu i gotovo već klasičnu crvenu.  O animal printu već je dosta toga rečeno, pa i to najbolje funkcionira upravo na modnim dodacima, a nismo se još zasitili ni ženstvenih ruksaka ni klasičnih malih čvrstih torbica. No i one su 'pojačani' efektnim, nerijetko i agresivnim metalnim detaljima koji u nekim varijantama prizivaju luksuz i raskoš starog zlata, a u drugima buntovni i mladenački duh rock'n rolla.

Kao i obično u ovo, modno eklektično doba, i za torbice zapravo vrijedi 'anything goes' filozofija, ali pripazite da vam torba ne bude baš bilo što jer - po torbi se modni karakter poznaje. 

Vašu dnevna dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu