Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Donosimo prve komade pre-fall kolekcija, provjerite koje će biti nove boje jeseni!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Donosimo prve komade pre-fall kolekcija, provjerite koje će biti nove boje jeseni!

Kada bismo trebali izdvojiti jednu boju koja će dominirati na jesenskoj modnoj listi, to bi bila bordo

Nezaobilazna destinacija ekskluzivne i high street mode Joker je postao još od svog otvorenja. Joker Fashion Portfolio novi je modni 'folder' Jokera na Dalmatinskom portalu u kojem ćete redovno moći pronaći dozu svoje modne inspiracije.

Za početak vam donosimo prve komade pre-fall kolekcija iz ponude centra Joker koje će dominirati nadolazećom sezonom. Kada bismo trebali izdvojiti jednu boju koja će dominirati na jesenskoj modnoj listi, to bi svakako bila bordo. Zagasite crvene nijanse jednako dobro pristaju crnkama i plavušama, odlično se 'snalaze' na asesoaru i cipelama, a kako izgledaju u jednom trendi stajlingu dostupnom u trgovinama Jokera, pogledajte u priloženoj galeriji.

Vaša reakcija na temu