Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Make up artist Duje Buljan bira najdjevojku Božićnog sajma!

Make up artist Duje Buljan bira najdjevojku Božićnog sajma!

Čim sam je vidio odskakala mi je od drugih, ima nešto jako posebno kod nje...

'Kućice' su i ove godine bile popularno okupljalište brojnih građana. Dalmatinski portal svakodnevno je s Rive donosio fotogalerije koje su krasile Splićanke i Splićani. Zamolili smo make up artista Duju Buljana da izabere najljepši make up među damama iz fotogalerija Veljka Martinovića.

- Građani su se u ovo adventsko vrijeme zaista potrudili srediti kada je u pitanju bila šetnja Rivom, a neizostavne su bile i sunčane naočale, što zaista ne čudi jer u našem gradu su one bile potrebnije nego topla odjeća i obuća. Međutim, izabrao sam djevojke koje su super uklopile svoje stajlinge, sunčane naočale i ruževe. Tako možemo vidjeti kako su Splićanke pomno birale ruževe u raznim nijansama kako bi ih dobro uskladile s onim što su odjenule - kazao je Duje Buljan koji je izabrao nekoliko dobrih make up odabira.

Nije mu bilo lako odabrati najbolji make up, budući da je većina fotografiranih djevojaka bila 'skrivena' ispod svojih naočala. No, ipak izdvojio je četiri djevojke među kojima se jedna najviše izdvojila.

- Čim sam je vidio odskakala mi je od drugih, ima nešto jako posebno kod nje. Vedre oči i lijep osmijeh, i još makeup koji upotpunjuje cijeli dojam. U prvom planu su predivne plave oči naglašene crnim tušem, s dugim izvučenim repom... Jednostavne i prirodne obrve daju savršeni okvir licu, a nude roze usne i čisti ten daju jednu svježinu cjelokupnom izgledu. Uz sve još dodajmo zanimljivu boju kose i imamo jedan savršeni dnevni look koji se vrlo lako uz par dodatnih pokreta kistom može pretvoriti i u večernji look - ocijenio je Duje Buljan.

Vaša reakcija na temu