Foto: Veljko Martinović
Mario Mandarić preuzeo restoran Pecado: 'Bazirani smo na dalmatinskoj kuhinji na moderan način, trebate probati našu puru i jogurt'

Mario Mandarić preuzeo restoran Pecado: 'Bazirani smo na dalmatinskoj kuhinji na moderan način, trebate probati našu puru i jogurt'

Planira raditi i večeri sa šest sljedova bez zadane cijene, gosti će platiti koliko procijene da vrijedi

Priznati chef Mario Mandarić, poznat po otvaranju restorana na Tajlandu i kreiranju maštovitih jela, od sada je 'glavni i odgovorni' u restoranu Pecado u Trogirskoj ulici (odmah uz Marmontovu, nasuprot Cro Fan Shopa).

- Jelovnik je baziran na staroj dalmatinskoj kuhinji na moderan način. Primjerice, nudimo puru i jogurt, ali s tri domaća jogurta koja sami radimo - rekao nam je Mandarić.

- Stranci su već probali, oduševili su se. Trebate probati... - dodao je.


Planira raditi i večeri sa šest sljedova bez zadane cijene. Gosti će, naime, sami odrediti koliko vrijedi ono što su konzumirali i toliko platiti...

U svakom slučaju, centar Splita je bogatiji za još jedan gastro punkt u kojemu će se spojiti okusi iz raznih krajeva svijeta i lokalne delicije.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare