Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Tonći Čerina MODEL NA JEDAN DAN Jelena Smoljo: Ne vidim se u Milanu na modnoj pisti, želim biti turistički vodič

MODEL NA JEDAN DAN Jelena Smoljo: Ne vidim se u Milanu na modnoj pisti, želim biti turistički vodič

Predstavljamo posljednju kandidatkinju projekta, nakon čega slijedi glasanje za najbolju

Jelena Smoljo je učenica trećeg razreda Komercijalno trgovačke škole u Splitu, a posljednja je kandidatkinja koju predstavljamo u ovom krugu 'Modela na jedan dan'.

- Volim boraviti u prirodi, posebice sa svojim psom. Trudim se udebljati, ali to ne ide bez sporta. Ne bih se opredijelila za jedan đir, kazala bih kako sam deset đireva u jednom, bilo da je riječ o odijevanju, izboru glazbe ili pak izlascima. U Splitu i okolici rijetko izlazim jer mi nema onog mjesta gdje bih uživala - kazala nam je 20-godišnja Jelena, koja sebe opisuje kao vedru i optimističnu.

- Živim sama, zanimljivo je, ali je i velika odgovornost živjeti sam u ovim godinama. Volim kuhati, a najdraža su mi jela od piletine i povrća - otkrila nam je.

Voli se, kaže, šminkati, a recept joj je što jednostavnije to bolje. 

- Koristim maskaru, puder i rumenilo - ispričala nam je.

Pitali smo je dojmove nakon što se okušala u poziranju pred objektivom u profesionalnom foto studiju 'Čerina'. 

- Izašla sam iz zone komfora, fotografiranje na setu je bilo opuštenije nego što sam očekivala, toliko sam se zabavila da bih poželjela osobnog fotografa - našalila se Jelena.

Zanimalo nas je očekuje li pobjedu.

- Ne očekujem, ali bi bilo lijepo pobijediti. Odabir djevojaka koje su sudjelovale u finalnom izboru je odličan, neće vam biti lako izabrati jednu od nas. Moja favoritkinja je Dina. Nisam požalila što sam se prijavila, bilo mi je ugodno i dobila sam neko novo iskustvo. Ne vidim se u Milanu na modnoj pisti, voljela bih biti turistički vodič, idu me jezici, iz engleskog sam bila i na županijskom natjecanju.

Jelena je sudjelovanjem u projektu ostvarila svoju veliku želju.

- Prijavila sam se zbog nekog novog iskustva, uvijek mi je bila želja da me netko profesionalno našminka, napravi frizuru i fotografira. Želja mi se ispunila i preporučila bih svim djevojkama neka se opuste, skupe hrabrosti i neka idu za onim što žele - zaključila je. 

Osim nje, podsjetimo, Martina MitarKatarina DžolićValentina GrbavacDina SvalinaKristina Domančić, Marijana Anđelina Merčep Petra Ćorić izabrane su za treći krug projekta 'Model na jedan dan'. 

Osam kandidatkinja ušlo je u uži izbor te su se okušale u poziranju pred objektivom u profesionalnom foto studiju 'Čerina'Dizajnerica Marija Primorac kandidatkinjama je pripremila i poklone, chokers ogrlice s kojima su pozirale na setu. Ona za koju se odluče čitatelji i naš stručni tim postat će model za novu kolekciju splitske dizajnerice. 

Iskustvo modnog seta sa sobom nosi i profesionalno šminkanje za koje je bila zadužena make up artistica Ivana Njirić, dok će djevojke u rukama splitskog hair stilista i vlasnika salona ljepote 'Hairbook' Ivice Šuljka zablistati s novim frizurama. 

Vaša reakcija na temu