Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto studio Čerina MODEL NA JEDAN DAN Kristina Domančić: Moj momak je bio u pravu, ne mogu se odlijepiti od Splita

MODEL NA JEDAN DAN Kristina Domančić: Moj momak je bio u pravu, ne mogu se odlijepiti od Splita

Predstavljamo barmenicu iz kluba Central, Hvaranku kojoj je ples velika strast

Kandidatkinja u našem natjecanju 'Model na jedan dan' Kristina Domančić barmenica je u splitskom klubu Central, završila je stručni studij za menadžere u turizmu i ugostiteljstvu, obožava ples, a evo što nam je još rekla o sebi:

- Sada živim u Splitu u koji sam se s Hvara preselila zbog ljubavi i posla. Grad mi se sviđa te se obistinilo ono što mi je momak kazao, a to je da ću se teško odlijepiti od Splita. Posao barmena je moj život i stvarno ga volim, a nakon studija sam završila i tečaj za barmene u Rijeci. S druge strane, plešem već 12 godina i to je moja velika strast. Isprobala sam različite stilove plesa: od suvremenog, hip hopa, plesa na šipci pa sve do baleta. Tako sam u Zagrebu završila za voditelja plesnih tehnika.

Vitku liniju ova 25-godišnjakinja zahvaljuje upravo plesu, a rekla nam je i da pazi što jede, ali ne po nekim strogim pravilima.

- Na mom meniju je najčešće meso, povrće, voće...

Kristina je svoj stil odijevanja opisala kao ležeran i opušten.

- Volim odjeću u kojoj se osjećam dobro i udobno, to mi je najvažnije prilikom odabira. Za dnevni đir uvijek ću izabrati ležerne kombinacije. Kada idem u noćni provod, onda je druga priča, volim se dotjerati. Obožavam štikle, suknjice i sve u čemu se mi cure osjećamo elegantno i lijepo. Omiljena kombinacija bila bi široke hlače, uža majica i na to neka dobra jakna, kazala bih da je plesni đir moja dodatna kombinacija - otkrila je Kristina.

- U mom neseseru se mora naći krema za lice, korektor, maskara i definitivno bronzer jer sam dosta blijede puti. S kosom nemam problema, imam kovrčavu kosu, jedino što mi je potrebno je neko ulje za njegu. Čak mi ni češalj nije potreban - ispričala je kroz smijeh Kristina.

Na snimanju joj je bilo zabavno, bio joj je to prvi put da se okušala u modelingu.

- Zabavljala sam se i dobila novo iskustvo. Definitivno bi svaka cura trebala barem jednom biti model na jedan dan. U jednom trenutku sve oči su uprte baš u tebe, šminka, frizura, snimanje...

- Voljela bih se okušati u modelingu, mislim da bih prihvatila ponudu da ju dobijem jer bih tako sebi otvorila neka nova vrata u životu.

Za kraj smo je pitali tko je njezin favorit u ovom izdanju Modela na jedan dan.

- Sve djevojke su na svoj način lijepe i posebne. Moram priznati da ste izabrali na neki način sve drugačije cure. Kada bih morala birati, moj favorit je Martina, čini mi se da ima nešto u sebi što bi jedan model trebao imati. Ne znam kako se ponašala pred kamerama i kako je odradila snimanje, ali po nekom prvom dojmu nju izdvajam.

Osim nje, podsjetimo, Martina Mitar, Katarina Džolić, Dina Svalina, Valentina Grbavac, Jelena Smoljo, Marijana Anđelina Merčep i Petra Ćorić izabrane su za treći krug projekta 'Model na jedan dan'. Osam kandidatkinja ušlo je u uži izbor te su se okušale u poziranju pred objektivom u profesionalnom foto studiju 'Čerina'. Dizajnerica Marija Primorac kandidatkinjama je pripremila i poklone, chokers ogrlice s kojima su pozirale na setu. Ona za koju se odluče čitatelji i naš stručni tim postat će model za novu kolekciju splitske dizajnerice.

Iskustvo modnog seta sa sobom nosi i profesionalno šminkanje za koje je bila zadužena make up artistica Ivana Njirić, dok će djevojke u rukama splitskog hair stilista i vlasnika salona ljepote 'Hairbook' Ivice Šuljka zablistati s novim frizurama.

Vaša reakcija na temu