Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto studio Čerina MODEL NA JEDAN DAN Upoznajte trenericu mažoretkinja Katarinu Džolić

MODEL NA JEDAN DAN Upoznajte trenericu mažoretkinja Katarinu Džolić

Bordo majica i crne traperice, kaže Kaštelanka, idealna su joj casual varijanta za dnevni look

Devet kandidatkinja izabrane su za treći krug projekta 'Model na jedan dan' te su se okušale u poziranju pred objektivom u profesionalnom foto studiju 'Čerina'. Druga kandidatkinja koju ćemo predstaviti na našem portalu je Katarina Džolić, 19-godišnja Kaštelanka, trenerica mažoretkinja i twirlinga.

- Bilo je super! Iskreno, nisam ovo očekivala. Sve je bilo zanimljivo, od samog šminkanja i frizure, do snimanja. Mislim da sam djelomično opustila, ali već idući put bi bilo bolje. Zanimalo me je kako izgleda posao modela, mislim da nije ni malo lak, iako tako na prvu izgleda. Možda se jednoga dana i vidim u ulozi modela - ispričala nam je Katarina.

Kod nje smo primijetili izvrsnu liniju te smo je upitali čemu pripisuje figuru.

- Povremeno vježbam, to nije učestalo. Dobru liniju pripisujem tome što treniram mažoretkinje. Na prehranu ne pazim, volim sve jesti - otkrila nam je.

Bordo majica i crne traperice idealna su joj casual varijanta za dnevni look, ako ćemo pitati našu kandidatkinju. U toj varijanti, idealno se uklopio choker koji je za snimanje pripremila dizajnerica Marija Primorac.

- Za snimanje sam odabrala casual varijantu jer se ovako rado oblačim za svaki dan. Ovisno o prigodama biram odjeću koju ću odjenuti. Između štikli i patika, opet bih vidjela gdje idem pa potom odabrala, ali sam više tip za ležernije odjevne kombinacije. Chokeri koje smo dobili na poklon su super za nadopuniti jedan jednostavni look.

Iskustvo modnog seta sa sobom nosi i profesionalno šminkanje za koje je bila zadužena make up artistica Ivana Njirić, dok su djevojke u rukama splitskog hair stilista i vlasnika salona ljepote 'Hairbook' Ivice Šuljka zablistale s novim frizurama. Katarina nam je otkrila svoje beauty navike.

- Ogledalo, ruž i maskara su neizostavni u mom neseseru. Volim tamnije ruževe, nešto u nijansi kakav danas imam. Volim naglasiti usta, što je Ivana svojim make up-om pogodila. Volim dugu kosu, koju je Ivica 'ukrotio'.

Kazala nam je i da joj je na snimanju bilo zabavno i opušteno.

- Mislim da su sve cure super i posebne na svoj način. Među drugim kandidatkinjama nemam nekog favorita. Voljela bih pobijediti - priznala je Katarina. 

Vaša reakcija na temu