Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
No+Vello estetski centar slavi prvu godinu uspješnog rada u Splitu i nagrađuje čitateljice Dalmatinskog portala

No+Vello estetski centar slavi prvu godinu uspješnog rada u Splitu i nagrađuje čitateljice Dalmatinskog portala

Stroga stručnost, jedinstvena tarifa od 250 kuna za sve zone i sve tretmane te jedinstven ambijent su nas učinili posebnim na tržištu

No+Vello estetski centar Split slavi prvu uspješnu godinu poslovanja. Ovaj centar specijaliziran je za IPL tretmane, odnosno u samo nekoliko posjeta klijenti se rješavaju dlačica na gotovo svim dijelovima lica i tijela. U razgovoru za Dalmatinski portal Helena Grgić, menadžerica estetskog centra, otkriva kako je protekla prva godina poslovanja te koje nagrade očekuju čitateljice (ili čitatelje) Dalmatinskog portala.

- Uz fotoepilaciju, koja je naša specijalizacija, ultrazvučno čišćenje lica je najpopularniji tretman u sektoru ove godine. Ono što nas je već u prvoj godini učinilo posebnim na tržištu su stroga stručnost, jedinstvena tarifa od 250 kuna za sve zone i sve tretmane te jedinstven ambijent. Također, IPL tretmane možemo raditi i ljeti, odnosno i na preplanuloj koži, a nudimo i besplatan probni test - navodi Helena Grgić.


Biramo tri čitatelja koji će osvojiti paket za IPL tretman (2 zone), tretman ultrazvučnog čišćenja lica i paket profesionalne kozmetike za lice (3 komada). Pa, objasnimo o čemu je riječ:

- IPL tretman je trajno uklanjanje dlačica najnovijom Intense Pulsed Light tehnologijom. Uz podršku dermatologa dugotrajno, učinkovito, sigurno i bezbolno možete ukloniti dlačice. No+Vello tretman može se izvoditi i ljeti na preplanulu kožu zahvaljujući Sun&Safe tehnologiji koju smo razvili. Već poslije prvog tretmana vidljivo je do 50% manje dlačica, a tretmane se ponavljaju jednom mjesečno, a poslije i rjeđe. Naša metoda osim što trajno uklanja dlačice sprječava urastanje, ubrzava zacjeljivanje ožiljaka, smiruje upale, regenerira te posvjetljuje kožu. Jedinstvena cijena ovog tretmana je 250 kuna po zoni za sve zone - kaže Helena pa pojašnjava idući paket nagrade.

- Ultrazvučnog čišćenja lica novost je u sektoru ljepote. Ultrazvuk jednostavno i temeljito dubinski očisti i otklanja sve nakupljene nečistoće na bezbolan, neagresivan način bez upotrebe kemijskih proizvoda. Također, poboljšava cirkulaciju, stvara kolagen i potiče regeneraciju. Naš uređaj na učinkovit način kombinira ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućuje najprimjereniji tretman za više tipova kože.


Najsuvremeniji kozmetički proizvodi No+Vello dopunjavanju i pospješuju učinkovitost tretmana, a čitateljice mogu osvojiti tri komada iz širokog spektra linija koje se nude. 

- U našoj ponudi imamo linije za revitalizaciju, regeneraciju, hidrataciju, čišćenje problematične kožu te liniju za učvršćivanje, jačanje tonusa i elastičnosti kože - zaključuje Grgić, a više informacija o uslugama može se pročitati na www.depilacija.hr.

Vaša reakcija na temu