Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ONLY FOOD AND HORSES: Slatka priča Marinka Biškića

ONLY FOOD AND HORSES: Slatka priča Marinka Biškića

Napravio je čokoladnu gramofonsku ploču koja svira, a događajem na Peristilu se upisao u Guinnessovu knjigu rekorda

Nakon dugogodišnjih priprema Marinko Biškić je 2007. godine izbacio na tržište 10 vrsta tamnih čokolada Nadalina. Egzotično i lokalno spojio je u tamnoj čokoladi sa 70% kakaa i dodatkom rogača, cimeta, baćinskih suhih smokava, hvarskog prošeka, lavande, badema te ekstra djevičanskog maslinovog ulja i meda. 

Nakon toga je napravio čokoladnu gramofonsku ploču koja svira. Vijest o toj jedinstvenoj kombinaciji objavio je Reuters i prenijeli su je mnogi svjetski mediji (BBC, La Repubblica, Yahoo news, SKY news, NHK Japanska nacionalna TV te svi mediji u regiji).

Izvrstan marketinški potez napravio je kad je čokolada s 102,43 četvornih metara službeno ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveća čokoladna tabla na svijetu, prezentirana na Peristilu.

Također je s čokoladama osvojio pregršt nagrada na renomiranim čokoladnim natjecanjima diljem svijeta.

Vaša reakcija na temu