ONLY FOOD AND HORSES: Od pašticade i janjetine jedino što je bolje je janjeća pašticada!

ONLY FOOD AND HORSES: Od pašticade i janjetine jedino što je bolje je janjeća pašticada!

Donosimo novi video s receptom za poznato jelo

Kažu da recepata za pašticadu ima koliko i domaćinstava. Njen slatko-kiselo-slani okus potječe iz starih grčkih i rimskih kuharica, odnjegovan je u našim krajevima i preko doba Bizanta preživio je sve do danas. 

- U receptu kojeg donosimo koristimo janjeći but, jer od pašticade i janjetine jedino što je bolje je janjeća pašticada - poručila je ekipa Only Food and Horses.

Janjeća pašticada

Janjeći but 1,5 kg
Mrkva 
Korijen celera 
Crno vino 
Prošek 
Konšerva 
Peršin 
Češnjak
Aceto balsamico gusti 
Šećer
Muškatni oraščić
Sol
Papar
Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare