Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ONLY FOOD AND HORSES: Razlika marende i jela po narudžbi

ONLY FOOD AND HORSES: Razlika marende i jela po narudžbi

U video prilogu govori chef Mateo Kordić, ujedno i suvlasnik splitskog restorana Šug

Izraz 'marenda' je već dugi niz godina u splitskom okruženju sinonim za obrok koji se priprema u velikom loncu i nalazi u dnevnoj ponudi gotovih jela ugostiteljskih objekata.

Kakva je razlika u okusu takvog jela i jela po narudžbi priča nam poznati chef Mateo Kordić, ujedno i suvlasnik splitskog restorana Šug.

Vaša reakcija na temu