Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ONLY FOOD AND HORSES: Za hrvatski turizam je važno da se nakon završetka sezone kadar posveti edukaciji

ONLY FOOD AND HORSES: Za hrvatski turizam je važno da se nakon završetka sezone kadar posveti edukaciji

U video prilogu donosimo razgovor s predsjednikom ŠKMER-a Željkom Nevenom Bremecom


Udruga ŠKMER (Šefovi kuhinja europskih i mediteranskih regija)  djeluje od 2006. godine te je od svog osnivanja do danas organizirala brojna događanja i projekte vezane za gastronomiju kao što su natjecanja kuhara, gastro izložbe, sajmovi, festivali gastronomije, prezentacije i edukacije. 

Predsjednik ŠKMER-a Željko Neven Bremec nam priča o tome koliko je bitno za hrvatski turizam da imamo kadar koji se educira nakon što završi sezona.

Za vrijeme snimanja polaznici škole kuhanja 'A la chef' spremili su tortu od svježeg sira s narančom, club sandwich s piletinom, jaja Benedikt, tartar jadranske tune, tunu u sezamu, hobotnicu na gulaš s domaćim njokima, salatu od hobotnice, pohane krakove od hobotnice, tunu na pašticadu i zapečenu cvjetaču s parmezanom.

Vaša reakcija na temu