Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Paradox otvorio svoja vrata na novoj lokaciji

Paradox otvorio svoja vrata na novoj lokaciji

Za uređenje cijenjenog wine & cheese bar zaslužna je australska arhitektica Paula Babić

Splitski Wine & Cheese bar Paradox otvorio je ponovo svoja vrata, na novoj adresi Ulica bana Josipa Jelačića 3, iza hotela Bellevue, pedesetak metara udaljenoj od splitske Rive. Paradox nastavlja svojim gostima nuditi jedinstveno dalmatinsko vinsko iskustvo, ali na novoj lokaciji, u većem prostoru, za čije uređenje je zaslužna splitsko-australska arhitektica Paula Babić.  

Još od samog otvaranja, u ljeto 2012. godine, Wine & Cheese bar Paradox se istaknuo svojom ponudom i uslugom te predstavljao najavu splitske gastronomske i ugostiteljske renesanse. To su prepoznali i svjetski mediji i turistički vodiči pa je tako Paradox bio dijelom priloga New York Timesa o Splitu, dok ga je njemački portal hotelier.de proglasio jednim od sedam najboljih vinskih barova na svijetu.

- Paradox u svojoj ponudi ima preko 120 vina iz cijele Hrvatske, s posebnim fokusom na vina iz Dalmacije i autohtone dalmatinske vinske sorte. Također, u ponudi je i pomno odabrana selekcija vina iz poznatih vinskih regija Francuske, Italije i Njemačke. Za cjeloviti ugođaj Paradox nudi izbor hrvatskih i uvoznih sireva, pršuta, sušenih, slanih i mariniranih plodova mora te selekciju kruha i slanih i slatkih pita iz vlastite proizvodnje - poručili su iz Paradoxa.

Vaša reakcija na temu