Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Počele prijave: Postani model Dalmatinskog portala na jedan dan!

Počele prijave: Postani model Dalmatinskog portala na jedan dan!

Udružili smo znanje splitskih beauty stručnjaka kako bismo uljepšavali, zabavljali i uveseljavali obične ljude i od njih stvarali fotomodele

Dalmatinski portal u suradnji s modnim stručnjacima bira djevojku koja će postati model na jedan dan. Biramo desetak kandidatkinja koje će se okušati u poziranju pred objektivom u profesionalnom studiju. Našim kandidatkinjama omogućit ćemo iskustvo modnog seta. Profesionalno ćemo ih našminkati, frizirati, a stručnjaci će im otkriti male trikove poziranja pred objektivom. Naše kandidatkinje će uz nezaboravno iskustvo sa sobom kući ponijeti i profesionalne fotografije za uspomenu.


Dalmatinski portal ovaj projekt radi u suradnji s make up artisticom Ivonom Batinić, hair stilistom vlasnikom salona ljepote 'Hairbook' Ivicom Šuljkom, fotografima Marinom Gabrić iAntonijom Ćatipovićemidizajnericom Marijom Primorac.


- Smatram da se splitski kreativni duh polako budi. Podržavam slična druženja i okupljanja, jer ovakvi projekti pokazuju da u Splitu ima ljudi koji vole ono što rade, a na ovaj način mogu pokazati svoja znanja i kvalitete. Drago mi je što sam pozvana da sudjelujem, a svim kandidatkinjama poručila bih da se oko prijave ne razmišljaju puno, zabavit ćemo se, a možda se baš u njima krije buduća model zvijezda - kazala je Marija Primorac. 

Marina Gabrić je pak poručila:

- Ideja i poziv da sudjelujem u ovom projektu me oduševila. Pozivam sve cure da se prijave, zabavit ćemo se, napraviti odlične fotografije, uz jedno novo iskustvo i nova poznanstva nikad ne znate što vas čeka i koje vam se prilike mogu ukazati.

Make up artistica Ivona Batinić također nije krila oduševljenje projektom.

- Nadam se da ću svojim dosadašnjim iskustvom rada s modelima na revijama i snimanjima doprinijeti razvoju projekta. Pridružite se našem kreativnom timu i dobro se zabavite - zaključila je Ivona. 

Na tronu može biti samo jedna

No, to nije sve od našeg projekta 'Postani model na jedan dan'. Od deset kandidatkinja samo jedan će otići s titulom 'modela'. Nakon što će naši čitatelji odlučiti o trima finalisticama, naš stručni tim odabrat će jednu kandidatkinju koja će osvojiti paket beauty usluga i uživati u ulozi modela na jedan dan. Paket uključuje profesionalnu šminku, frizuru po želji, odjeću, nakit te ostale beauty tretmane iz široke ponude Filomena Spa centra.

 

Prijaviti se mogu sve cure od 18 do 30 godina. Sve što je potrebno jest poslati svoju fotografiju i podatke (ime i prezime/godine/broj mobitela) na email info@dalmatinskiportal.hr sa subjektom 'Model na jedan dan'. 

Prijave se zaprimaju do ponedjeljka 9. svibnja. Naš stručni tim će odabrati modele za snimanje, a redakcija će odabrane čitateljice obavijestiti o sudjelovanju. 

Vaša reakcija na temu