Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marina Gabrić Počele prijave: Postani model na jedan dan!

Počele prijave: Postani model na jedan dan!

U video prilogu DKphotography tima pogledajte kako je bilo na prvom izdanju ovog projekta

Dalmatinski portal u suradnji s modnim stručnjacima drugi put bira djevojku koja će postati model na jedan dan. U prvom izboru pobijedila je odgajateljica Antea Malenica.

Podsjetimo na proceduru: biramo deset kandidatkinja koje će se okušati u poziranju pred objektivom u profesionalnom studiju. Našim kandidatkinjama omogućit ćemo iskustvo modnog seta. Profesionalno ćemo ih našminkati, frizirati, a stručnjaci će im otkriti male trikove poziranja pred objektivom. Naše kandidatkinje će uz nezaboravno iskustvo sa sobom kući ponijeti i profesionalne fotografije za uspomenu.


Dalmatinski portal ovaj projekt radi u suradnji s make up artisticom Ivonom Batinić, hair stilistom vlasnikom salona ljepote 'Hairbook' Ivicom Šuljkom, fotografima Marinom Gabrić Antonijom Ćatipovićem dizajnericom Marijom Primorac.


Od deset kandidatkinja samo jedna otići s titulom 'modela'. Nakon što će naši čitatelji odlučiti o trima finalisticama, naš stručni tim odabrat će jednu djevojku koja će osvojiti paket beauty usluga i uživati u ulozi modela na jedan dan. Paket uključuje profesionalnu šminku, frizuru po želji, odjeću, nakit te ostale beauty tretmane iz široke ponude Filomena Spa centra.

 

Prijaviti se mogu sve cure od 18 do 30 godina. Sve što je potrebno jest poslati svoju fotografiju i podatke (ime i prezime/godine/broj mobitela) na email info@dalmatinskiportal.hr sa subjektom 'Model na jedan dan'. 

Prijave se zaprimaju do ponedjeljka 21. kolovoza. Naš stručni tim će odabrati modele za snimanje, a redakcija će odabrane čitateljice obavijestiti o sudjelovanju. 

Za kraj dodajmo da će pobjednica prvog serijala projekta 'Postani model na jedan dan' Ante Malenica imati čast prošetati modnom pistom na gala reviji u sklopu nadolazećih Dana Dioklecijana, a možda sličnu priču doživi i djevojka koja će pobjedu tražiti u ovom izboru...

Vaša reakcija na temu