Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte kako izgleda novi luksuzni bazen hotela Medena

Pogledajte kako izgleda novi luksuzni bazen hotela Medena

Ivana Mitar, glasnogovornica Brodotrogira, kaže da je u obnovu hotela, koja je trajala osam mjeseci, uloženo 25 milijuna kuna

Hotel Medena bogatiji je za luksuzni otvoreni bazen koji je smješten podno borova koji okružuju hotel i u neposrednoj blizini glavne plaže. Osim gosti hotela, bazen će moći koristiti i oni koji nisu odsjeli u hotelu, ali za razliku od gostiju, oni će za to morati platiti ulaznicu od 40 kuna. Otvoren je svaki dan od 9 do 20 sati.

Vodena površina bazena je 242 metra četvorna, od čega je 200 metara namijenjeno odraslima, dok je preostala površina prilagođena djeci i njihovoj zabavi. U renoviranje ovog hotela, koje je trajalo od studenog 2016. do lipnja ove godine, uloženo je 25 milijuna kuna, a to je rezultiralo podizanjem kategorije hotela na tri zvjezdice.


- Hotel Medena od predstečajne nagodbe stalno ulaže u podizanje kvalitete svojih proizvoda i usluga te se nastoji približiti modernim turističkim trendovima. Nakon obavljenog tehničkog pregleda, bazen su pohodili i prvi gosti željni novih doživljaja. Na današnji dan hotel raspolaže sa 612 soba u koje može smjestiti 1100 gostiju, a dodatnim planiranim ulaganjima investirat će se u nove hotele koji će zamijeniti postojeći hotel i vratiti nekadašnji sjaj poznatom turističkom području koje će ponovno postati atraktivna turistička destinacija – poručila je Ivana Mitar, glasnogovornica Brodotrogira.

Vaša reakcija na temu