Pogledajte kako izgleda novi luksuzni bazen hotela Medena

Pogledajte kako izgleda novi luksuzni bazen hotela Medena

Ivana Mitar, glasnogovornica Brodotrogira, kaže da je u obnovu hotela, koja je trajala osam mjeseci, uloženo 25 milijuna kuna

Hotel Medena bogatiji je za luksuzni otvoreni bazen koji je smješten podno borova koji okružuju hotel i u neposrednoj blizini glavne plaže. Osim gosti hotela, bazen će moći koristiti i oni koji nisu odsjeli u hotelu, ali za razliku od gostiju, oni će za to morati platiti ulaznicu od 40 kuna. Otvoren je svaki dan od 9 do 20 sati.

Vodena površina bazena je 242 metra četvorna, od čega je 200 metara namijenjeno odraslima, dok je preostala površina prilagođena djeci i njihovoj zabavi. U renoviranje ovog hotela, koje je trajalo od studenog 2016. do lipnja ove godine, uloženo je 25 milijuna kuna, a to je rezultiralo podizanjem kategorije hotela na tri zvjezdice.


- Hotel Medena od predstečajne nagodbe stalno ulaže u podizanje kvalitete svojih proizvoda i usluga te se nastoji približiti modernim turističkim trendovima. Nakon obavljenog tehničkog pregleda, bazen su pohodili i prvi gosti željni novih doživljaja. Na današnji dan hotel raspolaže sa 612 soba u koje može smjestiti 1100 gostiju, a dodatnim planiranim ulaganjima investirat će se u nove hotele koji će zamijeniti postojeći hotel i vratiti nekadašnji sjaj poznatom turističkom području koje će ponovno postati atraktivna turistička destinacija – poručila je Ivana Mitar, glasnogovornica Brodotrogira.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare