Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto studio Čerina POSTANI MODEL NA JEDAN DAN: Martina Trogrlić je pobjednica drugog izdanja!

POSTANI MODEL NA JEDAN DAN: Martina Trogrlić je pobjednica drugog izdanja!

Splitski bend Justin's Johnson odabrao je našu kandidatkinju za snimanje njihovog idućeg spota

Devet kandidatkinja našeg projekta 'Postani model na jedan dan' okušalo se u poziranju pred objektivom u foto studiju 'Čerina'. Tea Radić, Nina Mustafovski i Martina Trogrlić plasirale su se u finale drugog izdanja projekta. One su, naime, skupile najveći broj lajkova na Facebook stranici Dalmatinskog portala. Žiri i čitatelje svojom osobnošću je osvojila 23-godišnja Martina Trogrlić i ona je postala naš 'model na jedan dan'. Kao pobjednica osvojila je paket beauty usluga koji uključuje profesionalnu šminku, frizuru po želji, odjeću i nakit.

Hair stilist i vlasnik salona ljepote 'Hairbook' Ivica Šuljak pobrinuo se za frizuru naše crvenokose kandidatkinje kandidatkinje.

Iskustvo modnog seta sa sobom nosi i profesionalno šminkanje za koje je bila zadužena make up artistica Ivana Njirić. Martinino lice izgledalo je kao jedno od onih koje krasi naslovnice časopisa.

Crvenokosa Splićanka kao pobjednica postala je zaštitno lice za novu kolekciju dizajnerice Marije Primorac.

Točku na i našeg projekta stavili smo u profesionalnom foto studiju gdje je Martina zasjala u ulozi modela pred objektivom fotografa Tonća Čerine čije fotografije prenose emocije.

Udruženim snagama splitskih beauty stručnjaka uljepšali smo, zabavljali i uveseljavali obične ljude i od njih stvarali fotomodele.

Martina Trogrlić se, kako je rekla, na naš projekt prijavila iz čiste znatiželje te se nije nadala pobjedi.

Dodajmo još da je splitski bend Justin's Johnson odabrao našu kandidatkinju za snimanje njihovog idućeg spota, što je bio još jedan Martinin san kojega smo joj ispunili.

Nove prijave


Projekt 'Model na jedan dan' ide i dalje. Prijaviti se mogu sve cure od 18 do 30 godina. Sve što je potrebno jest poslati svoju fotografiju i podatke (ime i prezime, godine, broj mobitela) na e-mail info@dalmatinskiportal.hr s naslovom 'Model na jedan dan'. Naš stručni tim odabrat će modele za snimanje.

Ponovimo još jedanput: Dalmatinski portal projekt provodi u suradnji s make up artisticom Ivanom Njirić, hair stilistom Ivicom Šuljkom i vlasnikom salona ljepote 'Hairbook', fotografom Tonćem Čerinom i dizajnericom Marijom Primorac, a zahvalu dugujemo i cvjećarnici Anda.

Vaša reakcija na temu