Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto studio Čerina POSTANI MODEL NA JEDAN DAN Julia Volkova: Uživam u Dalmaciji, a za početak planiram - roditi

POSTANI MODEL NA JEDAN DAN Julia Volkova: Uživam u Dalmaciji, a za početak planiram - roditi

Predstavljamo 28-godišnju Ukrajinku koja ruši stereotipe o trudnicama

Udružili smo znanje splitskih beauty stručnjaka kako bi uljepšavali, zabavljali i uveseljavali obične ljude i od njih stvarali fotomodele, približili im modnu scenu, jer smatramo da svatko može biti model na jedan dan. Profesionalno smo ih našminkali, frizirali, a stručnjaci su im otkrili male trikove poziranja pred objektivom. Devet kandidatkinja koje su ušle u uži izbor 'Model na jedan dan' okušale su se u poziranju pred objektivom u foto studiju 'Čerina'. 

Među natjecateljicama se našla i jedna posebna dama s 'pojačanjem'. Julia Volkova, naime, u visokom je stupnju trudnoće! Ova 28-godišnja Ukrajinka nam je rekla:

- Živim u Podstrani sa suprugom i sinom, a kroz mjesec dana očekujemo prinovu kojoj se jako veselimo. Moja obitelj uživa u životu u Dalmaciji, a omiljeno nam je provoditi vrijeme u prirodi i na suncu, omiljena plaža nam je kod hotela Lav, a kavu često popijemo u MC Cafeu. Radim kao direktorica u obiteljskoj firmi koja se bavi turizmom.

Postavili smo joj set istih pitanja kojima predstavljamo kandidatkinje...

Koristiš li Facebook? Koliko prijatelja imaš?

- Koristim, imam ih oko 120.

A Instagram?

- Da, imam 563 pratitelja. 

Koliko novca mjesečno trošiš na svoj izgled?

- Ovisi, u prosjeku oko 500 kuna. 

Kako bi ocijenila svoj izgled?

- Dobar, pogotovo, sada, ha, ha... 

Što bi promijenila na svom tijelu?

- Ništa. 

U kojem dućanu najčešće kupuješ odjeću?

- Kako kada, najčešće je to Zara.  

Štikle ili patike?

- Štikle obožavam.

Omiljena odjevna kombinacija u tvom ormaru?

- Jeans traperice, majica i neke dobre cipele. 

Kakve kupaće kostime nosiš?

- Dvodijelne. 

Što se uvijek mora naći u tvom neseseru?

- Maskara i lipstick. 

Idealna dijeta?

- Jedino mi je važna zdrava prehrana, dijete ne preferiram. 

Planovi?

- Za početak roditi dijete.

Kako ti se svidio naš projekt?

- Prijavila sam se iz znatiželje i bila sam iznenađena što ste me odabrali. Dobila sam jedno novo iskustvo, poznanstva i fotografije koje su mi uspomena za cijeli život. Uživala sam i stvarno mogu kazati kako je ovo za mene bilo jedno super iskustvo.

Očekuješ li pobjedu?

- Bilo bi lijepo, ali prednost dajem mlađim curama, a moj favorit je Maja. 

Da ponovimo pravila: od devet kandidatkinja samo jedna će otići s titulom 'modela'. Nakon što će naši čitatelji odlučiti o trima finalisticama, naš stručni tim odabrat će jednu kandidatkinju koja će osvojiti paket beauty usluga i uživati u ulozi modela na jedan dan. Paket uključuje profesionalnu šminku, frizuru po želji, odjeću, nakit, te ostale beauty tretmane iz široke ponude Filomena Spa centra. Djevojke ćemo svakodnevno predstavljati na našem portalu, a naknadno će čitatelji glasovati za svoje favoritkinje.

Dalmatinski portal projekt provodi u suradnji s make up artisticom Ivonom Batinić, hair stilistom Ivicom Šuljkom i vlasnikom salona ljepote 'Hairbook', fotografima Marinom Gabrić i Tonćem Čerinom i dizajnericom Marijom Primorac.

Vaša reakcija na temu