Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto studio Čerina POSTANI MODEL NA JEDAN DAN Ljubica Glavaš: Nakon ovoga vidim da se može ostvariti sve što poželiš!

POSTANI MODEL NA JEDAN DAN Ljubica Glavaš: Nakon ovoga vidim da se može ostvariti sve što poželiš!

Ne vidim se kao model, ali sam uživala u nekom novom iskustvu - kaže studentica iz Makarske

Kandidatkinja našeg projekta 'Postani model na jedan dan' Ljubica Glavaš dolazi iz Makarske, a već četiri godine živi i studira u Splitu. Vrijedna 22-godišnja Makaranka uz studentske obveze marljivo zarađuje za vlastiti džeparac radeći u jednom splitskom kafiću. Studentica je stručnog studija Vanjske trgovine i međunarodnog putovanja. Završila je treću godinu studija, a još je završni rad dijeli do diplome prvostupnika, nakon čega će nastaviti i upisati postdiplomski studij. Ljubica je jedna od deset kandidatkinja koje je naš stručni tim odabrao za profesionalno fotografiranje u studiju Čerina. Evo njenih dojmova…

- Vidjela sam članak na portalu i pomislila sam da bi bilo zanimljivo sudjelovati u vašem projektu. Oduvijek mi je bila želja profesionalno se slikati da imam uspomenu kada budem starija. Danas je bilo super, sviđa mi se što ste svi tako ljubazni i dragi, mislila sam da je taj svijet hladnokrvan i drugačiji. Atmosfera je bila opuštena, slike, šminka, frizura i narukvica su super. Ne vidim se kao model, ali sam uživala u nekom novom iskustvu - priča Ljubica kojoj smo postavili i nekoliko pitanja.

Kakav stil preferiraš u odijevanju i bez čega ne možeš zamisliti svoj neseser? 

- Nisam girly girl, više sam kao neki dječačić. Na dnevnoj bazi ne stavljam puder, već samo maskaru. Većinom sav novac potrošim na haljinice i štiklice za vanka. Volim se srediti kada je prigoda za to, primjerice večernji izlazak, ali na dnevnoj bazi ne marim što ću odjenuti. To je više neki ležeran stil, rekla bih sportska elegancija. 

Paziš li na prehranu i baviš li se nekim sportskim aktivnostima? 

- Na prehranu ne pazim posebno, ali sam odavno izbacila kruh. Odlazim u teretanu, volim vježbati i trenirati. Volim cardio treninge, trbušnjake, sklekove… Sada će sezona, malo ću manje trenirati, početkom mjeseca počinjem raditi u jednom restoranu. U Makarskoj je uvijek ljeto veselo, kupat ću se i izlaziti vanka, manje ću vježbati jer ipak se od posla i sezone ne može sve uskladiti.

Jesi li požalila što si se prijavila na naš natječaj?

- Nisam! Svim curama bih poručila da se prijave. Iskreno, nakon ovoga vidim da možeš sve što poželiš. Nisam mislila da ću ikada ući u vaš uži izbor, ali sam se uvjerila da je sve moguće. Treba uvijek pokušati ostvariti ono što želiš, a ako slučajno ne uspijete doći će neke nove prilike. 

Postani model na jedan dan

Devet kandidatkinja našeg projekta 'Postani model na jedan dan' okušalo se u poziranju pred objektivom u foto studiju 'Čerina'. Profesionalno smo ih našminkali, frizirali, a stručnjaci su im otkrili male trikove poziranja pred objektivom. U svim fazama njihovog sudjelovanja pratila ih je fotografkinja Marina Gabrić. Cilj nam je bio udružiti snage splitskih beauty stručnjaka kako bismo uljepšavali, zabavljali i uveseljavali obične ljude i od njih stvarali fotomodele. Ponovimo, u našem projektu 'Postani model na jedan dan' od deset kandidatkinja samo jedna će otići s titulom 'modela'. Nakon što će čitatelji odlučiti o trima finalisticama, stručni tim odabrat će jednu kandidatkinju koja će osvojiti paket beauty usluga i uživati u ulozi modela na jedan dan. Paket uključuje profesionalnu šminku, frizuru po želji, odjeću, nakit, te ostale beauty tretmane iz široke ponude Filomena Spa centra

Dalmatinski portal projekt provodi u suradnji s make up artisticom Ivonom Batinić, hair stilistom Ivicom Šuljkom i vlasnikom salona ljepote 'Hairbook', fotografima Marinom Gabrić i Tonćem Čerinom i dizajnericom Marijom Primorac.

Vaša reakcija na temu