Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto studio Čerina POSTANI MODEL NA JEDAN DAN Odgajateljica Antea Malenica: Sada će me djeca u vrtiću pitati kako sam se to našminkala

POSTANI MODEL NA JEDAN DAN Odgajateljica Antea Malenica: Sada će me djeca u vrtiću pitati kako sam se to našminkala

Crvenokosa Splićanka radi u Dječjem vrtiću 'Marjan', a dobru liniju zahvaljuje baletu

Deset kandidatkinja našeg projekta 'Postani model na jedan dan' okušalo se u poziranju pred objektivom u foto studiju 'Čerina'. Profesionalno smo ih našminkali, frizirali, a stručnjaci su im otkrili male trikove poziranja pred objektivom. U svim fazama njihovog sudjelovanja pratila ih je fotografkinja Marina Gabrić. Cilj nam je bio udružiti snage splitskih beauty stručnjaka kako bismo uljepšavali, zabavljali i uveseljavali obične ljude i od njih stvarali fotomodele. Danas vam predstavljamo 28-godišnju Anteu Malenicu, kandidatkinju koja nas je osvojila svojim posebnim stilom, a evo čime smo mi nju.

- Na vaš natječaj sam slučajno naišla i odlučila se prijaviti jer sam već prije amaterski isprobala poziranje pred objektivom. Želja mi je bila ponoviti to iskustvo. Trebalo mi je malo vremena da se opustim, ali moram priznati da sam uživala pred objektivom. Uživala sam u svakom trenutku, od friziranja, šminkanja i poziranja... -  kazala je Antea. 

Crvenokosa Splićanka odgajateljica je u Dječjem vrtiću 'Marjan', a nakon seta žurila je među svoje omiljene 'male' prijatelje. 

- Sada kada dođem u vrtić bit će komentara 'O, teto, kako to izgledaš', 'Kako si se našminkala'… Ali takva su djeca, uvijek pitaju bezbroj pitanja i u tome je čar rada s njima, nikad vam nije dosadno. Jedva čekam da im ispričam kako je njihova teta pozirala pred objektivom - priča naša kandidatkinja. 

Antea najčešće novac troši na odjeću, uglavnom onu jednostavnog stila.

- Najdraža kombinacija je ova koju sam pripremila za snimanje. Ležerno i alternativno je moj stil odijevanja. Mora mi biti udobno, zato preferiram i kratku kosu kako bih je što prije osušila. Jednostavnost mi je važna u životu pa to primjenjujem i kod odabira odjeće. 

Uz brojne obveze kaže da ne stigne vježbati, a dobru liniju zahvaljuje baletu kojim se bavila 12 godina. 

- Baletu sam zahvalna za dobe noge, ha, ha. A što se tiče lijepog izgleda, smatram da je najvažnija jutarnja krema i obavezno skidanje šminke prije spavanja.  

Pita li smo je i vidi li se kao pobjednica...

- Naravno da bih voljela pobijediti, no nije mi to najvažnije. 

Ponovimo, u našem projektu 'Postani model na jedan dan' od deset kandidatkinja samo jedna će otići s titulom 'modela'. Nakon što će naši čitatelji odlučiti o trima finalisticama, naš stručni tim odabrat će jednu kandidatkinju koja će osvojiti paket beauty usluga i uživati u ulozi modela na jedan dan. Paket uključuje profesionalnu šminku, frizuru po želji, odjeću, nakit, te ostale beauty tretmane iz široke ponude Filomena Spa centra

Dalmatinski portal projekt provodi u suradnji s make up artisticom Ivonom Batinić, hair stilistom Ivicom Šuljkom i vlasnikom salona ljepote 'Hairbook', fotografima Marinom Gabrić i Tonćem Čerinom i dizajnericom Marijom Primorac.

Vaša reakcija na temu